Foredrag med Lindy Aldahl fra "Rigtige mænd"

13 nov 2019 kl. 19:00 - 21:00

Magasinet, Farvergården, 5000 Odense

Er du klar til at få lattermusklerne rørt? Så kom til et fantastisk, sjovt, levende og inspirerende foredrag med Lindy.

Vi kender Lindy Aldahl fra DR’s seersucces ”Rigtige mænd”, hvor han blev kendt som humørbomben og den mest konkurrencemindede af de fem håndværkere fra programmet, der hurtigt blev en kæmpe succes. Under kyndig kost- og træningsvejledning gik Lindy og co. i gang med en omfattende livsstilsændring.

Lindy fortæller med sin humoristiske charme om sin forvandling fra en usund livsstil, hvor rygning og for lidt motion var dominerende, til en hverdag med varierende og sundere kost og passende mængde motion. Smøgerne og den fede sovs til maden er lagt væk, og det kan Lindy takke sin medvirken i “Rigtige Mænd” for.

Siden “Rigtige Mænd” har Lindy oplevet stor interesse for sin person og den livsstilsændring, han har gennemgået under og efter programmet. Lindys succes har budt på flere ændringer end blot sund kost og gentagende motion. Det har ledt til en karriere som foredragsholder og forfatter. Han har i samarbejde med Den Skaldede Kok og de øvrige mænd fra programmet udgivet kogebogen ”Rigtige mænd – herrego’ mad”, og selv har han udgivet bogen "Husk lige hyggen".

Lindy kan tydeligt mærke sin livsstilsændring på kroppen og humøret. Aktivitetsniveauet er steget, og den sunde kost er kommet på bordet, og det har betydet mindre træthed og meget mere energi i hverdagen. Motivationen var let at holde ved lige under "Rigtige Mænd", men i foredraget hører du, hvordan Lindy holder motivationen oppe, efter sidste afsnit rullede over skærmene.

Det bliver med garanti ikke kedeligt. Foredraget med Lindy er utroligt livsbekræftende. Det er underholdende, sætter gang i lattermusklerne selv i salens bagerste rækker, og man kan ikke undgå at gå fra foredraget med et kæmpe smil og forøget livskvalitet.

Foredraget er 2 x 45 min. Vær opmærksom på, at det er unummerede pladser.

I pausen er der mulighed for at købe Lindys bog.