Foredrag med Maj My, Esbjerg

25 apr 2019 kl. 19:00 - 21:00

Tobakken, Gasværksgade 2, 6700 Esbjerg


Location: Tobakken

Journalist, blogger og debattør Maj My Humaidan kommer til Esbjerg, og holder sit populære foredrag om, hvordan man skaber et bæredygtigt familieliv uden for hamsterhjulet.

Maj My, hendes mand og deres fire børn mellem 10-3 år bor på Ærø på et lille landsted med et par grise og en stor grøntsagshave.
Alle fire børn er hjemme de fleste dage; også de tre i skolealderen, for familien har valgt at hjemmeundervise børnene fremfor at sende dem i skole og dagpleje. Sådan har det ikke altid været: De tre ældste har alle været i institution, indtil Maj My og hendes mand i 2017 tog konsekvensen af en knude i maven, som voksede sig større, hver gang børnene skulle afleveres.
Under foredraget fortæller Maj My ærligt, inspirerende og ofte øjenåbnende om sit liv som normbryder. Hun fortæller om, hvorfor det er vigtigt at tage kritisk stilling til, hvad vi bruger vores tid på, og hvordan du skaber et liv, hvor hver dag giver mening.

Under foredraget deler Maj My værktøjer til at lære at lytte til din intuition, vække din indre normkritiker til live og finde modet til at leve så vitalt, som du drømmer om - uanset hvad din drøm er.
Foredraget giver dig en konkret indsigt i Maj Mys liv med hjemmeunger, flow i økonomien uden fuldtidsarbejde og et stærkt parforhold - alt sammen uden for hamsterhjulet.

Maj Mys foredrag varer en time, hvorefter der er mulighed for at stille spørgsmål og i fællesskab diskutere muligheder og udfordringer i familielivet.

Billet

DKK 175,00 + DKK 18,11 gebyr