spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Foredrag med Maj My i København - "Familieliv uden for hamsterhjulet"

Afholdt event

Foredrag med Maj My i København - "Familieliv uden for hamsterhjulet"

Fra DKK 175,00

Sted

Dato

27 jun 2019 kl. 16:00 - 18:00

Beskrivelse

For to år siden besluttede Maj My og hendes mand, at de ville være sammen med deres fire børn hver dag i stedet for at aflevere dem i skole og institution. De tog børnene ud af børnehaven og skolen, og har siden hjemmeundervist og hjemmepasset flokken, som er mellem 3 og 10 år.
I samme åndedrag satte Maj My og hendes familie sig for at planlægge en hverdag, hvor arbejde og forbrug fylder mindre ,og hvor nærværet fylder det meste.

Familien bor på Ærø på et lille landsted med grøntsager og grise på marken, fire katte i en solstråle på sofaen og en helt ny bunke udfordringer hver eneste dag. Det er et anderledes liv, men også et liv, som ikke er så uopnåeligt endda.
Under det både rørende og sjove foredrag deler Maj My værktøjer til at lære at lytte til din intuition, vække din indre normkritiker til live og finde modet til at leve så vitalt, som du drømmer om - uanset hvad din drøm er, og hvad alle andre måtte synes om det.
Foredraget giver dig en konkret indsigt i et liv med flow i økonomien uden fuldtidsarbejde og et stærkt parforhold - alt sammen uden for hamsterhjulet.

Maj Mys foredrag varer en time, hvorefter der er en time til stille spørgsmål.

Udsagn:

“Hej Maj My. TAK for i dag. Min veninde slæbte mig med, og jeg var super nysgerrig på dit foredrag. 2 timer senere var jeg total rundt på gulvet, over hvor meget du havde rørt og sat i gang inden i mig. Wauw! Det er ikke tit, jeg oplevet at blive SÅ fanget og opslugt af noget/nogen! Jeg kørte direkte fra dit foredrag ned til min mands kontor og sagde: Vil du ikke nok tage ind til det her foredrag i aften, det tog total røven på mig”

"I går var jeg med min datter til foredrag med Maj My i Hillerød. Jeg har været til mange foredrag igennem tiden, men dette her slog fuldstændig benene væk under mig. Maj My er vor tids mønsterbryder i at leve anderledes med sin familie end andre "normale",
Hun er så vidunderlig at høre på, fordi hun er tro mod sig selv og sine børn, og jeg opfatter hende at være i så tæt sjælelig berøring med sine børn, at hun guider dem frem til en smuk fremtid. Hun er i så tæt forbindelse med det sande i livet, og er derfor et kæmpe forbillede for, hvordan et liv skal leves i harmoni uden for de normale rammer."

"Kære Maj My, tusind tak for et spændende og tankevækkende foredrag i dag. Du var knivskarp, også i sprog og humor, og din skepsis overfor autoriteter og normativitet er meget inspirerende. Særlig havde jeg lyst til at fortælle dig, hvor forfriskende det er med en "influencer" (beklager det kedelige begreb), der på så vis måde opfordrer til at lede efter det unikke og særegne indeni i stedet for bare at putte i nye "alternative" kasser og kategorier. Tak for dig."

Arrangør

Maj My holder foredrag, workshops og retreats, som inspirerer deltagerne til at se deres liv i øjnene og skabe den hverdag, de drømmer om. Find links på www.majmy.com

Lokation

Kulturhuset Indre By Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Pl. 3, 1359 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .