Foredrag med Maj My i København - "Familieliv uden for hamsterhjulet"

27 jun 2019 kl. 16:00 - 18:00

Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Pl. 3, 1359 København

For to år siden besluttede Maj My og hendes mand, at de ville være sammen med deres fire børn hver dag i stedet for at aflevere dem i skole og institution. De tog børnene ud af børnehaven og skolen, og har siden hjemmeundervist og hjemmepasset flokken, som er mellem 3 og 10 år.
I samme åndedrag satte Maj My og hendes familie sig for at planlægge en hverdag, hvor arbejde og forbrug fylder mindre ,og hvor nærværet fylder det meste.

Familien bor på Ærø på et lille landsted med grøntsager og grise på marken, fire katte i en solstråle på sofaen og en helt ny bunke udfordringer hver eneste dag. Det er et anderledes liv, men også et liv, som ikke er så uopnåeligt endda.
Under det både rørende og sjove foredrag deler Maj My værktøjer til at lære at lytte til din intuition, vække din indre normkritiker til live og finde modet til at leve så vitalt, som du drømmer om - uanset hvad din drøm er, og hvad alle andre måtte synes om det.
Foredraget giver dig en konkret indsigt i et liv med flow i økonomien uden fuldtidsarbejde og et stærkt parforhold - alt sammen uden for hamsterhjulet.

Maj Mys foredrag varer en time, hvorefter der er en time til stille spørgsmål.

Udsagn:

“Hej Maj My. TAK for i dag. Min veninde slæbte mig med, og jeg var super nysgerrig på dit foredrag. 2 timer senere var jeg total rundt på gulvet, over hvor meget du havde rørt og sat i gang inden i mig. Wauw! Det er ikke tit, jeg oplevet at blive SÅ fanget og opslugt af noget/nogen! Jeg kørte direkte fra dit foredrag ned til min mands kontor og sagde: Vil du ikke nok tage ind til det her foredrag i aften, det tog total røven på mig”

"I går var jeg med min datter til foredrag med Maj My i Hillerød. Jeg har været til mange foredrag igennem tiden, men dette her slog fuldstændig benene væk under mig. Maj My er vor tids mønsterbryder i at leve anderledes med sin familie end andre "normale",
Hun er så vidunderlig at høre på, fordi hun er tro mod sig selv og sine børn, og jeg opfatter hende at være i så tæt sjælelig berøring med sine børn, at hun guider dem frem til en smuk fremtid. Hun er i så tæt forbindelse med det sande i livet, og er derfor et kæmpe forbillede for, hvordan et liv skal leves i harmoni uden for de normale rammer."

"Kære Maj My, tusind tak for et spændende og tankevækkende foredrag i dag. Du var knivskarp, også i sprog og humor, og din skepsis overfor autoriteter og normativitet er meget inspirerende. Særlig havde jeg lyst til at fortælle dig, hvor forfriskende det er med en "influencer" (beklager det kedelige begreb), der på så vis måde opfordrer til at lede efter det unikke og særegne indeni i stedet for bare at putte i nye "alternative" kasser og kategorier. Tak for dig."

Billet

DKK 175,00 + DKK 18,11 gebyr