Foredrag med Maj My i København (formiddag)

15 nov 2018 kl. 10:00 - 12:00

Charlotte Ammundsens Pl. 3, 1359 København

Journalist og blogger Maj My Humaidan holder foredrag efterfulgt af god tid til spørgsmål og en motiveret diskussion om måder at indrette familielivet, hvis ikke man vil løbe rundt i et hamsterhjul.

Maj My, hendes mand og deres fire børn mellem 9-2 år bor på Ærø på et lille landsted, hvor de har et par grise og en stor grøntsagshave. Alle fire børn er hjemme hver dag; også de tre i skolealderen, for familien har valgt at hjemmeundervise fremfor at sende børnene i skole og dagpleje. Sådan har det ikke altid været: De tre ældste børn har alle været i institution, men i 2017 tog Maj My og hendes mand konsekvensen af den knude i maven, som voksede sig større, hver gang børnene skulle afleveres.
Maj My fortæller ærligt, sårbart og øjenåbnende om sin rejse væk fra adskillelseskulturen og ind i en anderledes hverdag med nærvær, fordybelse, rod over alt, søskendekonflikter og en ubetinget tilfredshed ved at tilbringe tiden sammen med dem, der betyder mest.

Under foredraget deler Maj My redskaber til at lytte til sin intuition; vække den indre normkritiker til live og finde modet til at leve så vitalt og meningsfuldt, som du drømmer om.
Foredraget vil give dig en konkret indsigt i Maj Mys alternative liv med hjemmeunger; flow i økonomien uden fuldtidsarbejde og et stærkt parforhold.

Maj Mys foredrag varer en time, og efter en kort pause vil det være muligt at stille spørgsmål, hvorefter vi samler trådene, og i fællesskab diskuterer muligheder og udfordringer i familielivet ud fra to til tre overordnede temaer.
Til dette formiddagsarrangement er der plads til ekstra pauser og rum til en masse babyer.

Der vil ikke blive serveret noget til foredraget, så medbring selv drikkevarer.
Der er god plads til babyer til dette foredrag.

Billet

Salg lukket