Foredrag med Maj My, København - "Sæt dig selv og din familie fri"

16 jan 2020 kl. 19:00 - 21:00

Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Pl. 3, 1359 København

Kom og hør Maj My fortælle om sin families rejse ind i et friere liv, hvor forældre og børn tilbringer deres dage sammen, og både store og små har indflydelse på, hvordan hverdagen udfolder sig.

Maj My og hendes mand, den tidligere rapper Kristian UFO Humaidan, har taget konsekvensen af det, de mener, er en firkantet og usund samfundsnorm, og har valgt ikke at aflevere deres fire børn i skole eller daginstitution. I stedet lever de på en måde, hvor læring er en del af livet med venner, kreativitet, fordybelse og nysgerrighed, og hvor hverdagen er sammenhængende fremfor at være opdelt.
Både Maj My og hendes mand er iværksættere, og insisterer på at arbejde udelukkende med opgaver, som ræsonnerer i deres værdier. Det giver familien en fleksibel, ambitiøs og på mange måder alternativ hverdag, hvor børnene kan dyrke deres interesser frit, og alle i familien er inddraget i det arbejde, som giver brød på bordet.

Maj My fortæller under sit foredrag om bevægelsen fra et nogenlunde normalt familieliv med børn i børnehave og friskole til den anderledes hverdag, som hun og hendes familie har skabt, og hver dag sætter pris på - også selvom det ikke alt sammen er lagkage og latterkramper.
På sine forskellige kurser og uddannelsesforløb møder Maj My og Kristian mennesker fra alle steder i livet, som længes efter at følge deres drømme og leve friere. Derfor er foredraget vævet op omkring ikke kun Maj Mys egne erfaringer men også udfordringer og muligheder, som er en del af rigtig mange andre liv.

Under foredraget deler Maj My jordnære og inspirerende tips til at skabe et liv med flow i både økonomi, relationer og parforhold. Hun fortæller ærligt og ofte tankevækkende om, hvorfor hun ikke har lyst til at putte hverken sine børn eller sig selv ned i de kasser, samfundet er bygget op af, og så deler hun hudløst ærligt, hvorfor det tog hende otte års moderskab at turde gribe drømmelivet med sine børn.

Kom til et sjovt, transformerende og levende foredrag om at tage livet i dine egne hænder og skabe en hverdag, som giver mening for dig. Uanset hvem du er, og hvor du er.

Maj Mys foredrag varer en time, hvorefter der er en time til at stille spørgsmål.

Udsagn:

“Hej Maj My. TAK for i dag. Min veninde slæbte mig med, og jeg var super nysgerrig på dit foredrag. 2 timer senere var jeg total rundt på gulvet, over hvor meget du havde rørt og sat i gang inden i mig. Wauw! Det er ikke tit, jeg oplevet at blive SÅ fanget og opslugt af noget/nogen! Jeg kørte direkte fra dit foredrag ned til min mands kontor og sagde: Vil du ikke nok tage ind til det her foredrag i aften, det tog total røven på mig”

" Dit foredrag har ganske enkelt ændret vores liv. Både min mand og jeg gik derfra med følelsen af, at vi kan og vil gøre noget anderledes, end det, der var blevet vores hverdag dengang for et år siden. Det har taget tid at lande i, men vi har aldrig været gladere end nu, hvor vi har lavet nogle ændringer, som gør os meget mere frie.

"I går var jeg med min datter til foredrag med Maj My i Hillerød. Jeg har været til mange foredrag igennem tiden, men dette her slog fuldstændig benene væk under mig. Maj My er vor tids mønsterbryder i at leve anderledes med sin familie end andre "normale",
Hun er så vidunderlig at høre på, fordi hun er tro mod sig selv og sine børn, og jeg opfatter hende at være i så tæt sjælelig berøring med sine børn, at hun guider dem frem til en smuk fremtid. Hun er i så tæt forbindelse med det sande i livet, og er derfor et kæmpe forbillede for, hvordan et liv skal leves i harmoni uden for de normale rammer."

"Kære Maj My, tusind tak for et spændende og tankevækkende foredrag i dag. Du var knivskarp, også i sprog og humor, og din skepsis overfor autoriteter og normativitet er meget inspirerende. Særlig havde jeg lyst til at fortælle dig, hvor forfriskende det er med en "influencer" (beklager det kedelige begreb), der på så vis måde opfordrer til at lede efter det unikke og særegne indeni i stedet for bare at putte i nye "alternative" kasser og kategorier. Tak for dig."