Foredrag med Martin Bigum

28 sep 2016 kl. 16:30 - 18:30

ARKEN Museum for Moderne Kunst, Skovvej 100, 2635 Ishøj


Hvad var der af kunst syd for København i 1970’erne? Og hvad var med til at give Martin Bigum den kunstneriske bevidsthed, som har fulgt ham siden barndommen? Martin Bigum holder foredrag på ARKEN i anledning af hans store udstilling på museet. Første del omhandler barndoms- og ungdomsminder, som enten inspirerede eller det modsatte. Efter en lille pause viser Martin Bigum sine egne værker fra 1989 og frem, og efter foredraget er der mulighed for bogsignering. Foredraget varer ca. to timer med indlagt pause. Der er ikke nummererede pladser.
Billetpris: DKK 75 + DKK 6,00 gebyr. Hertil kommer entré til museet på 110 kr. per person, som betales ved ankomst.

Om udstillingen Martin Bigum
ARKENs store efterårsudstilling folder den danske maler Martin Bigums kunst ud i et sansebombardement af værker, Vestegnshistorie og halvfjerdserkultur. Udstillingen præsenterer over 130 værker blandt andet den helt nye maleriserie The Ocean. Martin Bigum løber fra den 3. september til den 15. januar 2017. Læs mere om udstillingen på arken.dk

Praktisk info
Martin Bigum-udstillingen kan ses både før og efter foredraget, som foregår i ARKENs Koncert- og konferencesal. Det er muligt at reservere bord i ARKEN Café på tlf. 51 67 02 23, såfremt man ønsker at spise på museet onsdag aften. Museet er åbent til kl. 21. Kørestolsbrugere kan kontakte ARKEN for pladsreservation til foredraget - også til evt. ledsager.

Billet

Salg lukket