spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Foredrag med Thomas Skov

Afholdt event

Foredrag med Thomas Skov

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

08 sep 2022 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Kom til et spændende foredrag med Thomas Skov i Hvalsø Kirke d. 8. september 2022 kl. 19.00. Som en del af vores kirkehøjskole om næstekærlighed, kommer Thomas Skov forbi og snakker om høflighed. Men hvad er høflighed egentlig? Du skulle du gerne blive meget klogere på undervejs i foredraget.

Om foredraget

Thomas Skov var vært på tv-programmet “Høflighed på 100 dage”. Et program, hvor Thomas Skov ønskede at gøre danskerne mere høflige på 100 dage. Det er snart lang tid siden, at programmet blev sendt – men derfor går denne gode tanke jo ikke i glemmebogen.

Glæd dig derfor til et spændende og lærerigt foredrag med Thomas Skov.

Om Thomas Skov

Thomas Skov er uddannet journalist, men siden journalist studiet har han bl.a. skrevet flere populære bøger, været tv-vært på flere programmer på DR. I dag arbejder han primært på Podimo samtidig med at han er vært på flere populære podcasts.

Herudover er han medforfatter på den populære børnebog Snip Snap Snork.

Foto: Strongmind

Lokation

Sognegården Sognegården, Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .