Foredrag med Umahro Cadogan i Svendborg

Foredrag med Umahro Cadogan i Svendborg

Billetter fra DKK 185,00

Sted

Dato

12 okt 2022 kl. 19:00 - 21:15

Beskrivelse

Solo Sundhed og sundhedsrådgiver Lene Lykke Hvoslef har fornøjelsen af, at være værter ved et brag af et foredrag i Svendborg onsdag den 12. oktober 2022 kl. 19.00. Foredraget varer 2 timer og der vil være en pause indlagt undervejs.


Du skal møde sundhedsguruen over dem alle - Umahro Cadogan.


Umahro Cadogan er en af Danmarks mest populære ernæringseksperter. Han er bestsellerforfatter og så er han kendt fra TV 2 som vært på tv-programmet: ’Spis dig rask’. Nu kan du opleve Umahro i Svendborg og blive klogere på den kost og livsstil, som giver dig energi her og nu – og sundhed på den lange bane.
På en kærlig, provokerende og underholdende måde fortæller Umahro, hvordan du skal spise, motionere og bevæge dig for at være sund. Det er slet ikke så kompliceret, hvad der skal til. Til gengæld skal du gøre det.
Kickstart efteråret og få den sundhed og vitalitet, du ønsker og fortjener.


Vi glæder os til at byde dig velkommen til en helt unik aften i sundhedens og forebyggelsens tegn.


De bedste hilsner


Lars Christoffersen og Lene Lykke Hvoslef

Lokation

Svendborg Borgerforening Svendborg Borgerforening, Guldsalen, Ramsherred 4, 5700 Svendborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .