Foredrag med Uthaug og Fuhrmann

eventet sluttede

Foredrag med Uthaug og Fuhrmann

Billetter fra DKK 150,00

Dato

14 jun 2011 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

SEX, BØRN OG INGEN ROCK N'ROLL
-
et ærligt og humoristisk foredrag med de to succesfulde bloggere Maren Uthaug og Annamette Fuhrmann.


Maren Uthaug

Syv sætninger der redder dit (familie)liv

Et sjovt og tankevækkende foredrag om et liv med børn, mand og hverdag - der bare overhovedet ikke hænger sammen. Maren kommer med et alternativt bud på, hvad man kan gøre – støvsuget for de sædvanlige gode råd, ingen alligevel har overskud til at efterleve. Men i stedet ved at dele ud af små (forbudte) hemmeligheder, der redder hendes eget familieliv.

Maren er forfatter til en lang række humoristiske bøger, tegneserier og klummer - blandt andet om børn, mødre, kvinder og mænd. Hun er mor til tre små piger på 3, 5 og 8 år og rumsterer derudover dagligt på: marensblog.dk.Annamette Fuhrmann


Alt det sex vi ikke har i børnefamilien
Annamette giver bolden op for en snak om sex i småbørns- familier. Og mangel på samme. Hun fortæller om, hvordan hendes eget sexliv har ændret sig drastisk, efter hun har fået børn – faktisk til katastrofelignende tilstande, hvor hun er bange for at manden snart skrider. Hvad gør hun? Der vil være publikumsinddragelse, be aware.


Annamette er tidligere radiovært på P3, forfatter til bogen Min Mor, klummeskribent og journalist på en række danske magasiner og aviser. Hun lever i et ægteskab med Thure, er mor til to små drenge og blogger om det hele på: fuhrmannfordig.blogspot.com.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .