eventet sluttede

Foredrag: MUSALI – et kvinde-til-kvinde projekt

DKK 150,00

Sted

Dato

08 nov 2021 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Musali – et kvinde-til-kvinde projekt

4 år, et stærkt og voksende Musali-netværk og masser af fine kollektioner. Hvor er projekt Musali i dag?

Kom til en inspirerende talk når Julia & Anne-Sophie Lahme inviterer dig indenfor i projekt Musali, for at fortælle om, hvordan Musali på bare fire år har skabt et fællesskab, der giver zambiske og indiske kvinder muligheden for at forsørge sig selv og deres børn. MUSALI kan eksistere hvor som helst i verden, men er begyndt i Zambia. I juni 2021 kunne vi etablere endnu et Musali-netværk i Indien i samarbejde med den indiske organisation, WomenWeave.

Vi gør os hele tiden erfaringer, lærer nyt og får en bedre forståelse for hvilke tilgange og projekter, der er mulige for Musali. For hvordan kan et lille, men vigtigt projekt som Musali lykkedes når stærke traditioner, manglende ressourcer og endda en coronakrise, kan skabe udfordringer?

Kunsthåndværk og unikke produkter
Musali tæller efterhånden en lang række skønne og unikke kollektioner, der alle sammen tager afsæt i et ønske om at støtte bevarelsen af zambiske og indiske kunsthåndværksteknikker for at kunne sikre, at traditioner indenfor håndværk og håndarbejde kan leve videre. Igennem farver, glimmer og masser af næstekærlighed har vi derfor kunne skabe en række unikke produkter til gavn for både danske, zambiske og indiske kvinder.

Kom og hør historien om Musali, om hvordan man, når man mødes ligeværdigt, kan skabe frugtbare arbejdsrelationer, hvor kvinderne i Zambia får løn for deres arbejde og samtidig kan skabe et liv for sig selv og deres børn i en kultur, hvor kvinderne ikke altid har rettighederne og mulighederne for at gøre netop det.

Foredraget er desuden en unik mulighed for at se alle vores kollektioner, og for at prøve stylesne inden du beslutter dig.

Praktisk info
Pris: 150 kroner
Med billetten får du adgang til foredraget, en lækker goodiebag og en rabatvoucher på 250 kroner, som du på aftenen, kan bruge til at købe Musali smykker og accessories. Derudover vil der være snacks, hvidvin og andre drikkevarer i løbet af aftenen. 
Al betaling foregår via MobilePay.

OBS! Din rabatvoucher er kun gyldig på aftenen, og kan IKKE benyttes efterfølgende på webshoppen.

Maks. 25 deltagere per aften.

Hvor: Lahme Kommunikation, Jens Kofods Gade 1 st. tv, 1268 Kbh K
Hvornår: Den 7. oktober klokken 17-18.30
Dørene åbnes klokken 16.30

Vi glæder os til at se dig!

Arrangør

Her kan du købe pladser på kurser, workshops og events hos Lahme Kommunikation.

Lokation

Lahme Kommunikation Lahme Kommunikation, Jens Kofods Gade 1, st. tv., 1268 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .