Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Foredrag: Øerne på Roskilde Fjord v. Hans Aare

eventet sluttede

Foredrag: Øerne på Roskilde Fjord v. Hans Aare

Billetter fra DKK 60,00

Sted

Dato

27 feb 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Ved Hans Aare i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening, Frederikssund.

Roskilde Fjords skiftende karakter har til alle tider haft indflydelse på dyre- og fiskelivet og menneskets måde at leve på. Frederikssund Museum, Færgegårdens udstilling hedder Menneske og Fjord og har menneskets forhold til fjorden som omdrejningspunkt.

Men Roskilde Fjord har adskillige øer og holme, der hver har sin historie og et mangfoldigt dyre- og fiskeliv. Kom og bliv klogere på de historier, når Hans Aare fortæller om historierne om de forskellige øer og holme og farvandet omkring dem og påvirkningen fra istid frem til i dag.

Hans Aare har i over 40 år været formand for Jyllinge Jagtforening og ved stort set alt om øerne og dyrelivet i og omkring Roskilde Fjord.

TID, PRIS OG STED

27. februar, kl. 19.00-21.00

60 kr + billetgebyr. Billetter købes på billetto.dk eller i Frederikssund Museums butik

Frederikssund Museum, Færgelundsvej 1, 3630 Jægerspris

Arrangør

Find billetter til events på ROMU`s museer i Roskilde, Frederiksund og Lejre. Læs mere om events, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Frederikssund Museum, Færgegården Frederikssund Museum, Færgegården, Færgelundsvej 1, 3630 Jægerspris

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .