Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Foredrag og fællesspisning: TRASH WORKOUT med Gittemarie

Event aflyst

Foredrag og fællesspisning: TRASH WORKOUT med Gittemarie

Fra DKK 350,00

Beskrivelse

BEMÆRK: NY DATO 

Fællesspisning og foredrag: TRASH WORKOUT med Gittemarie


Vi glæder os utrolig meget til at byde velkommen til zerowaste aktivist, foredragsholder og forfatter Gittemarie. 

“Foredraget TRASH WORKOUT er halvt foredrag, halvt workshop. Her vil jeg gennemgå nogle af de basale dele af grøn omstilling med lige dele fokus på fysisk affald og det usynlige aftryk. Denne introduktion skaber et overblik af lige dele fakta om affaldssortering, plastik, og zero waste tips. I den anden halvdel af foredraget fremstiller jeg en “skralde træningsplan” som deler bæredygthed op i et 4 ugers program med “øvelser” som man kan tage med hjem og prøve af.”

Efter Gittemaries foredrag byder vi på middag (vegansk og økologisk, som altid).

Menuen: Svamperisotto med butternutsquash bruschetta

Lokation

Café Kosmos Café Kosmos, Lottrups Gård 1, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .