Foredrag og lydhealing Christian Viborg og Inge-Merete Kylov

Posthussmøgen 11c, 8000 Aarhus
15 apr 2020 kl. 19:30 - 21:30
Super arrangør
Billetter DKK 150,00
Billetter DKK 150,00

Foredrag: Hvordan kommunikerer ånderne med os ?
Christian vil fortælle, hvordan ånderne kommunikerer med et medie med energi og igennem vores sanser. Han vil beskr.ive forskellen mellem psykisk læsning og åndelig kommunikation.
Emner som også vil blive berørt denne aften:

  • Faldgruberne ift. symboler og vores forståelse af de beskeder vi får.
  • Vigtigheden og forskellen af at være jordisk og have jordforbindelse, når vi er tunet ind på den åndelige verdens frekvens. .
  • Findes der engle og Ærkeengle eller er det en del af din egen bevidsthed ?
  • Findes der straf i den åndelig verden?
  • Er der tid på den anden side ifh den jordiske tidsregning. eks hvornår kan ånden komme efter "døden" for at kommunikere med os?
  • Forståelsen af, at åndeverden er energi og arbejder på frekvenser som kan påvirke vores sanser.
  • Hvad betyder det for din udvikling at sidde i lyset og skabe venskab til dit åndeteam ?
  • Hvordan lærer du at kommunikere med ånderne?
  • Hvorfor beviser (fakta) fra den ånden er vigtige i forhold til  åndelig kommunikation.

Når et medie arbejder i lyset, så er det sjæl til sjæl, hvor mediet får beskrevet det jordiske liv, som det var - så vi arbejder med kærlighed, visdom og med sjælens intelligens.

Der vil til sidst også være en guidet klangmeditation, hvor Inge-Merete vil spille på klangskålene, og Christian vil guide jer igennem meditationen til lyset, hvor I måske har mulighed for at møde nogen fra jeres åndelig team. Klangskålenes smukke lyd og vibrationer vil få jeres sind og kr.op til at falde til ro. og dermed har I muligheden for at opnå en dybere meditation.

Inge-Merete er uddannet i klangmassage og klangmeditation fra Nordlys Centret, hun er af profession socialrådgiver og terapeutisk rådgiver og har desuden mange års erfaring i spirituelt arbejde. bla. med clairvoyance og medieskab.

Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle. Det er en evne, vi alle har, da vi bruger vores 5 sanser.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Aarhus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling.

Event aflyst

Foredrag og lydhealing Christian Viborg og Inge-Merete Kylov

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke