Foredrag og miniworkshop om clairvoyance v/ Lene Oddershede

28 aug 2018 kl. 19:00 - 21:30

Borgerhuset Stationen, Ll. Sankt Hans Gade 7, 8800 Viborg

Kom og få at vide, hvordan du styrker og arbejder med din intuition. Jeg giver dig værktøjer til at tro mere på dig selv, og du får mulighed for selv at afprøve dine evner som clairvoyant. Aftenen vil være en blanding af foredrag og miniworkshop, og der vil også være clairvoyante beskeder til nogle af de fremmødte. Jeg vil fortælle om min egen rejse til at være clairvoyant. Fra det tidspunkt, hvor jeg ikke anede, at jeg havde evner som clairvoyant og til at kunne bruge mine evner professionelt, som medie, clairvoyant og healer. Alle de udfordringer det førte med sig at opdage, at der var en side af mig, jeg ikke selv kendte. Hvordan det kom til at påvirke mit liv, men først og fremmest den glæde det har givet mig. Du vil få mulighed til at udfordre dig selv, og opdage at DU også har clairvoyante evner. I miniworkshoppen vil I arbejde sammen to og to. Du kan mere, end du tror, og du vil blive guidet ind i en magisk energi, hvor du får informationer om den person, du arbejder sammen med.

Du vil få mulighed til at udfordre dig selv, og opdage at DU også har clairvoyante evner. I miniworkshoppen vil I arbejde sammen to og to. Du kan mere, end du tror, og du vil blive guidet ind i en magisk energi, hvor du får informationer om den person, du arbejder sammen med.

Du kan læse mere om Lene på www.leneoddershede.dk

Foredraget foregår i Salen på 1. sal. Hvis der ikke er udsolgt kan billetter også købes ved indgangen, kontant eller med MobilePay. Du behøver ikke printe billetten - vi udskriver en liste hvor navnene fremgår. Medlemmer af foreningen får bl.a. rabat på billetter. Læs om medlemskab her: http://cpuviborg.dk/medlem

Medlem af CPU Viborg

Salg lukket

Ikke medlem

Salg lukket