Foredrag og smagning af sake, Kun-shu

05 jun 2018 kl. 19:00 - 21:00

Klinikudlejning, Nørregade 41, 1165 København K


Kom og bliv indviet i japansk sake og madkulturens forunderlige verden af Sushikok & Sake sommelier Zoë Escher.

Hvad lærer du om til foredraget og smagningen?

Du får en introduktion til Japan, sake og sake kultur.
Du får en introduktion til sake og de 4 forskellige kategorier som sake inddeles i.
Du lærer om 3 forskellige Premium sake der alle klacificeres indenfor kategorien Kun-shu.
Du lærer om råvarer såsom ris, vand, svamp og stivelse der indgår i sake produktionen.
Du hører om de forskellige bryggerier og brygningsmetoder der er brugt til, at fremstille de 3 forskellige sake som vi smager.
Du hører om hvilke japanske og europæiske retter, der matcher bedst til de 3 sake vine som vi smager på.
Du hører hvordan du bedst servere de 3 forskellige sake vine for, at få det fulde udbytte.

Under foredraget smager du på 3 forskellige og unikke Premium sake.

Pris

Alt i alt får du et 1,5 time fascinerende foredrag om unikke og eksklusive sake indenfor kategorien Kunshu, der afholdes af Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher. Din pris er KUN 375 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Tirsdag den 5. juni 2018 kl. 19.00-20.30 hos Klinikudlejning, Nørregade 41, 1165 København K.
Tilmeldingsfrist: Torsdag den 31. maj 2018
Pris per deltager 375 kr

Der er begrænset antal pladser. Først til mølle!

Alle priser er inkl. moms

Er du interesseret i et foredrag eller har spørgsmål, så er du velkommen til at sende en mail til info@sakana.dk.

Faglige resultater

I februar 2016 holdt jeg åbningstalen og åbnede messen Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I august 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I november 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I november 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Nyhed: Online kokkeskole: Opskriftspakker med japanske vegetarretter. Læs mere på

Læs mere om sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher

Referencer: Restaurant Geranium, Hugo Boss Nordics, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Billet

Salg lukket