spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Foredrag om Den Spirituelle Intelligens m/Merete Gundersen

Afholdt event

Foredrag om Den Spirituelle Intelligens m/Merete Gundersen

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

06 mar 2018 kl. 19:00 - 21:30

Beskrivelse

Interaktivt foredrag, oplæg og dialog med den landskendte spirituelle, visionære forfatter og underviser Merete Gundersen

Merete Gundersen er fortaler for sammenhængen imellem fysisk, mental, følelsesmæssigt, socialt og spirituelt velvære. Altså krop, sind og ånd.

Derfor vil denne aften blive en interaktiv aften, hvor alt kan ske, og hvor alt kan komme i spil.

Meretes speciale er SIQ- Den Spirituelle Intelligens.

Der vil være oplæg, som handler om:

 • Den nye alkærlige menneskehed.
 • Lysets virke i mennesket/dig.
 • Hvad kan du bruge din spiritualitet til?
 • Hvorfor vil det gavne at åbne for den spirituelle intelligens?
 • Er den spirituelle intelligens en evne vi alle har?
 • Hvilke nye evner kan du få, hvis du åbner for den spirituelle intelligens.

Vi sætter alt i spil denne aften med oplæg, spørgsmål og små meditative øvelser. Kom og vær med til en aften, hvor vi løfter, glæder og inspirerer hinanden, med mig som din vært.

Man skal ikke have særlige forudsætninger for at deltage. Man skal ikke kende til spiritualitet eller have prøvet at meditere før, blot man er kærlig nysgerrig, kan det være en inspiration at deltage.

En aften i glædens og opløftelsens tegn, hvor du vil gå styrket hjem med visheden om, at du selv kan og er mere, end du måske går rundt og tror.

På glædeligt gensyn

Merete Gundersen

-----------

Merete Gundersen er en landskendt forfatter med speciale i SIQ®- Den Spirituelle Intelligens. Handelsuddannet, forfatter til ni bøger, samt adskillige e-bøger. Har udgivet en række meditations cd´er og flere dvd´er – alt sammen på hendes eget forlag ”Livskilden”.

Hun er foredragsholder og underviser i personlig og spirituel udvikling. Arbejder som psykospirituel terapeut og coach, med speciale i SIQ- Den Spirituelle Intelligens og det visionære liv.

Du kan læse mere på www.siqintelligens.dk & www.livskilden.dk

Dag: Tirsdag den 6. marts 2018 kl. 19.00 til 21.30 med en kort pause undervejs.

Sted: Center for Mindfuld Living. Slotsgade 32 (Baghuset), 3400 Hillerød

Pris: 150 kr

Lokation

Center for Mindful Living, Slotsgade 32 (Baghuset) , 3400 Hillerød

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .