Foredrag om kost og kosttilskud med Frede Damgaard på Aarhus Hostel

27 sep 2018 kl. 19:00 - 22:00

Aarhus Hostel, Beringvej 1, 8361 Hasselager

Vil du vide, hvad kosten gør ved din krop?

Få nogen af svarene til dette foredrag med Frede Damgaard d. 27. september 2018 kl. 19.00 – 22.00

Hør hvordan livsstil og kost påvirker udviklingen af insulinresistens, diabetes, kredsløbssygdomme, inflammationer i bevægeapparatet, og et svækket immunforsvar. Bliv klogere på hvordan kosten kan fremskynde aldring og være skyld i stress og mangel på energi.

Frede Damgaard kommer også ind på fiskeolier, hvad er godt og hvorfor? Samt hvad greens er, og hvorfor vi skal spise det?

Lær bla. Hvordan du påvirker kroppens syre-basebalance og inflammationstilstande med den mad du spiser. Frede Damgaard præsenterer d. 27.9.18 den forskning, der findes og giver sit bud på en sund livsstil.

Frede Damgaard er en kæmpe kapacitet, og er en af Danmarks (og måske Europas) allerbedste indenfor ernæring, urter og kosttilskud. Frede Damgaard har i 45 år beskæftiget sig med alternativ behandling, vejledning i kost og vitaminer, mineraler, fedtsyrer og urter, og på denne baggrund vejleder han i rigtig brug af kosttilskud m.m.. Frede Damgaard har været med til at skrive bøger om kost og kosttilskud og underviser på bla. Heilpraktiker-skoler, akupunktur- og zoneterapiskoler i både ind og udland.

enkelt person

Salg lukket

4 billetter

Salg lukket