spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Foredrag om Mars v. astrofysiker Anja C. Andersen

Afholdt event

Foredrag om Mars v. astrofysiker Anja C. Andersen

Fra Gratis

Sted

Dato

28 maj 2019 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Kom tættere på Mars sammen med astrofysiker og planetforsker Anja C. Andersen.

I forbindelse med åbningen af fotoudstillingen Images on Mars i Kulturhuset Islands Brygge, vil astrofysiker Anja C. Andersen fortælle om 'den røde planet' Mars, det himmellegeme menneskeheden har besøgt flest gange. Er der liv på Mars? Og er der en fremtid for os mennesker på en planet, der ligger 75 millioner km. væk? Denne aften drager vi ud på en rejse hele vejen rundt om Mars og tilbage igen. Der er fri adgang til udstillingen Images on Mars før og efter foredraget. 

Anja C. Andersen er en prisbelønnet formidler og professor fra Niels Bohr institutet og forsker bl.a. i stjernestøv og planeter. 

Om udstillingen Images on Mars:
Udstillingen viser storformatfotos optaget fra NASAS space-sonder og efterfølgende kunstnerisk bearbejdet af instruktør og filmproducent Palle Vedel og fotograf Ole Christiansen.
Fotoudstillingen er åben kl. 10 - 22 // 28. maj – 28. august. 2019
Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18 // Fri entré

Lokation

Kulturhuset Islands Brygge Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .