Event aflyst

Foredrag om medicinsk cannabis

DKK 175,00

Sted

Dato

01 apr 2020 kl. 17:00 - 20:00

Beskrivelse

Foredrag om medicinsk cannabis

Pris: 175 DKK

Canna Academy byder velkommen til en række foredrag om medicinsk cannabis, hvor det første bliver afholdt d. 1 april 2020. Foredraget er målrettet patienter og pårørende som ønsker at vide mere om medicinsk cannabis.

Foredraget foregår på Gymnasievej 5 i Stenløse og vil blive afholdt af Cand Merc MIB Jonas Østergaard. Der er gratis parkering og der vil være kaffe og kage i pausen. Arrangementet tager cirka 3 timer, hvor der vil være 2 * 1 times foredrag med 20 min pause imellem. Til sidst vil der være mulighed for at stille spørgsmål i 30 min.

Om Foredragsholderen

Jonas Østergaard har afholdt en lang række foredrag om medicinsk cannabis rundt omkring i landet og har godt styr på sit materiale. Jonas rejse frem til hans store viden om Cannabis startede, da han skrev om teknologi, medicin og patienter i hans Cand Merc MIB på Universitetet og i forbindelse med at hans ven døde af sygdommen Amyotrophic lateral sclerosis (ALS). Jonas har efterfølgende arbejdet med patienter i flere år og i de seneste år, har han fokuseret på cannabis til medicinsk brug. Han har skrevet den uundværlige bog "Medicinplanten", som giver et dybtgående indblik i hvad Cannabisplanten kan gøre for os, og hvad den allerede er blevet brugt til op igennem tiden.

Jonas Østergaard skærer ind til benet og stiller kritiske spørgsmål til hvorfor vi i Danmark har forbud mod cannabis som medicin – han siger blandt andet:

”Cannabis har været anvendt af mennesker i årtusinder. Der findes næppe nogen plante på Jorden der har været så meget igennem, og som har så spændende en historie, og som på så mange måder er vigtig for os mennesker og dyr, som cannabisplanten. Cannabis i forarbejdet form har vist sig at være et effektivt og sikkert middel til behandling af smerter, kvalme, krampeanfald og inflammation hos mennesker med en række forskellige sygdomme.” (Citat: Jonas Østergaard)

Canna Academy glæder os til at byde dig velkommen i Stenløse!

God dag!

Arrangør

Lokation

Canna Academy Canna Academy, Gymnasievej 5, 3660 Stenløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .