Foredrag om Sense - Haderslev

22 feb 2018 kl. 18:30 - 21:30

VUC Syd i Haderslev, Christian X's Vej 39, 6100 Haderslev


Mangler du redskaber til at leve et sundere og lettere liv, uden at det føles som en kur? Mangler du konkret viden om sammenhængen mellem blodsukker og kost - og ønsker du redskaber til at få dit blodsukker under kontrol? Så kom til foredrag med Suzy Wengel, som er ophavskvinde til Sense, og Jesper Wengel, der er professor i kemi.

Sense er Danmarks mest populære metode til vægttab. Men principperne er også populære blandt normalvægtige mennesker, som gerne vil spise en kost, der er sammensat, så den sikrer god mæthed og stabilt blodsukker.

Sense giver overvægtige mennesker mulighed for at komme af med de overflødige kilo på en enkel og fornuftig måde, uden kalorietælling og skrappe regler. Sense vandt i starten af 2017 TV 2-programmet ”En kur der dur” og høster lige nu gode anmeldelser af ernæringsprofessionelle, fordi principperne læner sig op ad de officielle anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen.

Når du går hjem fra foredraget, vil du være i stand til at bruge Sense fra næste morgen og resten af livet! Så simpelt er det nemlig.

Foredragets opdeling:

2 x 45 minutters foredrag med Suzy Wengel: Om Sense, og om hvordan du kommer i gang

Jesper Wengel bruger derudover cirka 30 minutter på at fortælle om sammenhængen mellem blodsukker og kost samt redskaber til at få blodsukkeret under kontrol.

Billet

Salg lukket