Log ind / Opret

Foredrag om Sense - Odense

21 feb 2018 kl. 18:30 - 21:30

Syddansk Universitet, Campusvej 55, i auditorium U55, 5230 Odense


Mangler du redskaber til at leve et sundere og lettere liv, uden at det føles som en kur? Mangler du konkret viden om sammenhængen mellem blodsukker og kost - og ønsker du redskaber til at få dit blodsukker under kontrol? Så kom til foredrag med Suzy Wengel, som er ophavskvinde til Sense, og Jesper Wengel, der er professor i kemi.

Sense er Danmarks mest populære metode til vægttab. Men principperne er også populære blandt normalvægtige mennesker, som gerne vil spise en kost, der er sammensat, så den sikrer god mæthed og stabilt blodsukker.

Sense giver overvægtige mennesker mulighed for at komme af med de overflødige kilo på en enkel og fornuftig måde, uden kalorietælling og skrappe regler. Sense vandt i starten af 2017 TV 2-programmet ”En kur der dur” og høster lige nu gode anmeldelser af ernæringsprofessionelle, fordi principperne læner sig op ad de officielle anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen.

Når du går hjem fra foredraget, vil du være i stand til at bruge Sense fra næste morgen og resten af livet! Så simpelt er det nemlig.

Foredragets opdeling:

2 x 45 minutters foredrag med Suzy Wengel: Om Sense, og om hvordan du kommer i gang

Jesper Wengel bruger derudover cirka 30 minutter på at fortælle om sammenhængen mellem blodsukker og kost samt redskaber til at få blodsukkeret under kontrol.


OBS! Foredraget finder sted i U55. Kommer du i bil? Kom i god tid, da det kan tage tid at komme fra P-pladsen til lokalet. Kør ad Campusvej til P2 (eller til P1), brug indgang K. Husk bilens registreringsnummer, da bilen skal registreres ved indgangen til SDU. Der vil være personer klar til at hjælpe både ved parkeringspladsen og ved indgangen. Hvis du ankommer med bus, vil der være en guide ved busstoppestedet.

Billet

Salg lukket