Foredrag om stress, angst og bekymringer hos børn og unge

12 mar 2020 kl. 19:00 - 20:30

Lokale "BØLGEN", Ryttervej 70, 5700 Svendborg

”Har man et barn der f.eks. bekymrer sig meget, har svært ved at falde i søvn eller sove alene, ofte har hovedpine eller ondt i maven, tænker meget på døden og bekymrer sig om der skal ske far og mor noget, har svært ved at sidde stille i timerne, har svært ved at lære nyt, har eksamensangst, er stille og indadvendt eller bare ikke trives og er glad, så vil dette foredrag være noget for dig som forældre eller bedsteforældre”.

Mette Willum har mange års erfaring i arbejdet med børn og unges mentale og følelsesmæssige trivsel. Med en baggrund som folkeskolelærer og mange års praktisk erfaring samt efterfølgende uddannelser indenfor coaching, healing og naturterapi (Bach blomsterdråber) har Mette stor viden med at behandle og hjælpe disse børn og deres forældre videre, så hverdagen for barn og forældre bliver mere balanceret og rolig.

Det vil du få mere viden om:

  • Hvorfor får vi angst og stress.
  • Hvordan spotter du tegnene på angst og stress hos dit barn.
  • Gode råd til forældre og andre voksne omkring barnet.
  • Den alternative og naturlige måde at behandle sygdommen på.

Det er vigtigt at opdage barnets angst i så tidlig en alder som muligt, og der findes gode værktøjer til at spotte tegnene på angst og stress hos børn. Kom og hør lidt mere om dette, så du bliver bedre klædt på til at kunne hjælpe dit barn.

For mig er det vigtigt at forældre bliver mere bevidst om hvilke signaler de skal være opmærksomme på hos deres barn, og at de bliver klar over, hvilke hjælpemidler og metoder, der kan hjælpe deres barn, som alternativer til traditionel behandling.