Foredrag om Tantramassage

eventet sluttede

Foredrag om Tantramassage

Billetter fra DKK 100,00

Dato

29 nov 2016 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Tantramassage

– en invitation ind i kærlighed, lyst og naturlighed. Krop og sind og hjerte. En erkendelsesvej til bevidsthed og forbundethed med alt.


På en måde får vi gjort os selv mindre, end vi er. Eller mindre end vi kunne være. I virkeligheden har vi åbenhed til mange flere mennesker og meget mere kærlighed, end vi giver plads til. Vi har mulighed for at begynde at strække tilstande af hjerteåbenhed hen imod at være en måde at møde tilværelsen som sådan på.


Prisen for åbenhed og ærlighed er selvfølgelig sårbarhed. Man skal turde leve mere sårbart og udsat. Men er der noget acceptabelt alternativ? Er sårbar åbenhed, når det kommer til stykket, ikke den eneste måde, det er interessant og til at holde ud at møde andre mennesker på?

Jeg vil gerne træde frem.

Stå, med det der er.

Fortælle om mit arbejde med tantra, psykoterapi og kvindegrupper. Fortælle om hvordan tantraen har hjulpet mig med at skabe kontakt til mig selv, til andre og til min forbundethed med alting.

Hvad får mennesker til at opsøge mig og hvordan foregår det?

Jeg fortæller ud fra min forståelse af tantra, som ikke er en sandhed, men blot min vej.

Du er naturligt velkommen til at stille alle de spørgsmål, du måtte have undervejs. Vær nysgerrig og åben. Så mødes vi lige der. Glæder mig til at byde velkommen.

Kærlige hilsner Trine

www.trinedupont.dk

Arrangør

Trine Dupont Tantramassage og psykoterapi Hans Broges vej 31 8220 Brabrand

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .