Foredrag // Slut fred med din krop &/eller Sådan får du en kæreste

eventet sluttede

Foredrag // Slut fred med din krop &/eller Sådan får du en kæreste

Billetter fra DKK 175,00

Dato

14 mar 2017 kl. 17:30 - 21:30

Beskrivelse

Der er to foredrag denne dag:
17.30 - 19.15 // Slut fred med din krop
19.45 - 21.30 // Sådan får du en kæreste, Inspiration til dit datingliv

Du har mulighed for at købe billet til begge foredrag eller kun til det ene.
Priserne gælder uanset hvilket foredrag du vælger:

En billet til en person koster 175,-
En billet til to personer koster 300,-
En billet til en person til begge foredrag 300,-

Køber du to billetter, uanset om det er til et foredrag eller en billet til begge foredrag, sparer du altså 50,-

Foredrag // Slut fred med din krop

Genkender du nogen af følgende sætninger?:

'Ej, jeg burde tabe mig i hvert fald 4-5 kilo...'
'Hvis nu jeg tabte mig lidt, ville alting blive bedre...'
'
'Jeg skal huske at skrubbe min hud og massere den nye olie ind, så min appelsinhud forsvinder..'
'Jeg ville ønske min mave var fladere...'

Jeg har ligget i krig med min krop, talt grimt til mig selv og min krop så længe jeg kan huske. Jeg har prøvet alverdens remedier, slankeprodukter, appelsinhudsprodukter, piller, kure, detox og you name it!
Men jeg vil ikke mere.
Jeg vil leve i kærlighed med min krop og slutte fred med den.

Foredrag med Kirk Rønler
Foredraget tager udgangspunkt i en personlig rejse og fortælling. Både om alt det jeg har prøvet og forsøgt, de tanker og refleksioner der har fulgt med og om de løsninger jeg har fundet undervejs. De svar og 'teorier' der har givet mening for mig. Blandt andet arbejdet med skam, familierelationer og skyggesider.

Derudover får du tips & tricks, og inspiration til en strategi til hvordan du selv kan gøre for at slutte fred med din krop. Det hele serveret i en ærlig fortælling med et glimt i øjet.


Foredrag // Sådan får du en kæreste

Er du træt af Tinder, kedelige dates og kunne du godt tænke dig en kæreste?
Til foredraget får du inspiration til et sjovere datingliv, med blandt andet:

1: Hvordan du bruger du gængse datingapps/sites på nye måder
2: Hvordan du kan få en date på andre måder end via app/site
3: Selve daten, så ikke du for 117. gang ender med en cafe latte i hånden, og er på vej rundt om endnu en sø. Inspiration så du får sat dig og din date mere i spil og skaber bedre muligheder for… ja, kærligheden!
4: Refleksioner om kærligheden
5: Viden om hvordan det er vi bygger relationer og hvordan du kan bruge det når vi dater, så gnisten får nemmere ved at opstå.

Andre om Kirk Rønlers foredrag:

'Kirk er en klog kvinde. "Få inspiration til dit datingliv" var det skønneste foredrag om at tænke ud af boksen som single, og et kærligt spark til netop alle os singler, der måske er en tand mere afventende i vores søgen efter kærligheden, end vi lige går og tror. Om det at turde at melde sig selv på banen. Kirk, din selvindsigt, selvironi og så det faktum, at du er den skønneste og mest nærværende fortællerske, gjorde aftenens foredrag til en oplevelse, som jeg synes, at alle, også dem i parforhold, skal unde sig selv. Som single kan man godt føle sig til lidt kørt fast i forestillinger om, hvordan tingene burde være. Og på at man ikke orker én eneste kaffedate mere eller én mere tur om de forbistrede søer. Du giver indsigt og rusker i forestillingen om, hvordan tingene burde være. For hvem bestemmer egentlig det udover en selv. Man kan mærke dig i alt hvad du laver. Uanset om der danses eller fortælles.'

'Flere gange sad jeg med gåsehud eller tårer i øjnene, der skyldtes rå ærlighed og nærvær og en historie, som ramte plet på mine svage punkter. Hvad jeg tog med mig, er alt det forarbejde en skøn og modig kvinde har gjort for andre kvinder og som gav mig lyst til at belønne, i stedet for at bekrige mig selv og min krop.'
Anna

Karin, gæst ved foredrag i København

Arrangør

Kirk Rønler er foredragsholder, danselærer og skribent. Du kan komme med til foredragene Slut fred med din krop & Sådan får du en kæreste. Har du lyst til at danse med, er der både faste forløb i København og enkelte events, kun for kvinder.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .