Foredrag: Sygdom & Visdom - smerte & lidelse, kærlighed & frihed - og dit hjertes dybeste kald. En personlig beretning om livets dybder og højder.

09 okt 2018 kl. 19:00 - 21:00

Himmelbjerggården, Himmelbjergvej 11, 8680 Ry


Sygdom & Visdom - smerte & lidelse, kærlighed & frihed - og dit hjertes dybeste kald.

Min personlige beretning om livets dybder og højder på en 25 års lange rejse igennem livets mange landskaber med smerte & lidelse, kærlighed & frihed.

Jeg begyndte at få kroniske fysiske smerter da jeg var 23 år. De begyndte i en periode i mit liv hvor jeg var oplevede mig fanget i en dyb identitetskrise med megen meningsløshed, afmagt og tristhed.

Dette førte mig til en rejse til Nepal og et ophold hos tibetanske flygtninge, hvor noget i min livsanskuelse blev vendt fuldstændigt på hovedet.

Siden er det blevet til mange indre og ydre rejse rundt i verden (først og fremmest til Canada og en fordybelse ind i indiansk maskulin kriger kultur), for at opsøge forskellige traditioners måder at anskue det hele menneske på og hele livets store mysterie.

Idag er jeg fri af kroniske smerter og de store lidelser der har fulgt med og lever et levende liv som familiefar til to børn.

Foredraget handler ikke kun om det at have kropslige eller følelsesmæssige smerter eller identitetskrise, men inviterer til en generel selvudforskning af sit eget liv, og til det at leve ud fra sit hjertes højeste og dybeste kald.

Praktik:

Mødetid mellem kl. 18:40-18:55. Vær venligst klar i lokalet senest kl. 19:00 hvor foredraget begynder.

Kontakt:

Heinrich Birk Johansen på hj@heinrichjohansen.dk

(Ved fravær refunderes billetten ikke og kan ikke byttes til andre aftener, men andre er velkomne til at overtage pladsen).

Standardbillet

DKK 125,00