FOREDRAG; "Symptomer er blot følelser der taler"

25 maj 2018 kl. 19:00 - 21:30

Vinkelvej 39, 3540 Lynge, Danmark, Vinkelvej 39, 3540 Lynge

Et foredrag baseret på sandheden om livet.

"Symptomer og sygdomme, er blot følelser der taler - bekæmp dem derfor aldrig!"


Men hvor kommer sygdomme i virkeligheden fra? Og hvad stiller vi op med dem? Hvordan oversætter man egentlig sine symptomer?

Hvorfor rammes nogen, og andre ikke? Og hvorfor døjer man ofte med følelsen af frustration eller uretfærdighed, når man er syg?

Ja, hvad med accept og taknemmelighed, hvordan fremelsker man det? Og hvad med det her udtryk; ”alt er godt”, hvad ligger der i det?


Er det din tur til at vende alt på hovedet, om det du hidtil har lært om symptomer og dets opståen? Er du også vild med spiritualitet, og vil du gerne forstå det hele endnu dybere? Og er du klar til at slippe de gamle tankerækker, og dermed byde livets flow velkommen indenfor?

Så er denne fredag aften med garanti lige noget for dig!

Et skarpsindigt og hjerteligt foredrag. En hudløs ærlig fortælling om livet, og med en perspektivering der rammer lige i øjet. Spot on. Der bringes DÉT op til overfladen, som det handler om.

Og så vil man opdage, at Kammille altid inddrager sig selv, til stor glæde og gavn for alle i salen.

Denne aften er udelukkende for dig, som er:

  • nysgerrig på dig selv
  • åben for nyt
  • klar til at tage ansvar
  • selvreflekterende
  • lyst til forandringer

BEMÆRK; Bliv hjemme, hvis du insisterer på statistikker og kassetænkning, det bliver der intet af.

Gratis kaffe og te. Parkering ligeledes gratis. Nærmere vejledning sendes pr mail få dage før foredraget.

Yderligere information om Kammille Essther finder du her: www.kammilleessther.dk

Pia Poulsen udtaler… Tusinde tak fordi du rundede Thisted. Heroppe har vi i hvert faldt fået en ordentlig omgang at tænke over. Personligt har det faktisk givet mig en stor selvtillid, og vi har her på arbejde talt meget om meningen med det du delte med os. Tak for det. Og så har jeg efterfølgende hørt dine podcasts og meditationer i Kammilles |RUM|lighed – hold da op en tur! Bare jeg havde kunnet invitere hele Thisted med i torsdags. Det var en skøn aften – det er en kæmpe gave, at du er DIG!

Tine Rasmussen udtaler… Tusinde tak for et dejligt inspirerende foredrag. Du sagde ikke én eneste ting, som jeg ikke er enig i. Og det er SÅ skønt at vide, at der er andre mennesker “derude” der tænker ligesom jeg. Samtidig fik jeg både Uha- og Aha- oplevelser undervejs – når du talte om at blive spejlet, og om at lære at række ud efter hjælp. Tusinde tak for det, også. Det tydeligst jeg tog med hjem fra i går, var dine ord om at tage 100% ansvar for egne følelser, og se at komme i gang med at hele sig selv!

Gitte Wilkens udtaler… Den måde du præsenterer din viden på, kombinerede med begge ben på jorden, det har vi brug for. Vil bare sige dig tak fordi du skriver så inspirerende i gruppen på Facebook: Brevkasse – Symptomer & Spiritualitet. Jeg har fulgt med i et stykke tid, og jeg beundrer din ildhu og dine uddybende svar. Dine tanker er spændende og giver stof til eftertanke, og det er jeg jo ikke ene om at mene, kan jeg se.

Vær velkommen ♥


Foredrag v/Kammille Essther

Salg lukket