Foredrag: Tom Hougaard: Spekulation og day trading som levevej

31 mar 2020 kl. 19:00 - 21:00

Mødecenter Odense, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense

Jeg har over de sidste 20 år haft de finansielle markeder som min arbejdsplads. Jeg har i den tid beskæftiget mig med mange former for analyse og brugt mange timer på at undersøge, hvad der virker og hvad der ikke virker. Jeg bruger i dag så godt som ingen af de værktøjer som jeg for 20 år siden fik at vide var essentielle for profitabel handel.

I dette foredrag vil jeg tale om den rejse jeg som trader har været igennem over de sidste to årtier. Formålet med min tale er helt specifikt:

 1.    Give en seriøs analyse af jobbet som trader

 2.       Hvordan jeg ville råde og vejlede min egen søn eller datter, hvis de udtrykte et ønske om at lære om spekulation

 3.       Give en overordnet gennemgang af de parametre jeg handler ud fra i dag med eksempler fra nylige handler

Formålet med dette foredrag er ikke at “give dig en fisk, men at give dig en fiskestang”. Med andre ord, jeg vil ikke fortælle dig, hvad jeg gør dag for dag. I stedet vil jeg fortælle dig, hvad jeg med 20 års erfaring mener du skal gøre for at tjene penge i de finansielle markeder, om du er korttids day-trader, eller længere varende trend -og swing trader.

Om du handler valuta eller råvarer eller aktie indekser eller måske individuelle aktier, gør i mine øjne ingen forskel. Trading processen er den samme om du handler “tomater eller bananer”.

Der vil blive rig lejlighed til at svare på spørgsmål, og der bliver mulighed for at høre om min første bog om spekulation, som udkommer senere på året.