spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Foredrag: Trænger du til et kærligt løft

Få billetter tilbage
Afholdt event

Foredrag: Trænger du til et kærligt løft

Fra DKK 149,00

Sted

Dato

25 apr 2024 kl. 17:30 - 21:10
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Trænger du til et kærligt løft?

Torsdag 25. april er MadCompagniet i Bytorv Horsens fyldt med kærlighed og positiv energi. Her kan du nemlig opleve den perfekte duo bestående af foredragsholder Jørn Simmenæs og mentor-coach Jannie Duedahl Kjelgaard. De vil fortælle dig om – og guide dig i – hvordan du får skabt det liv, du virkelig ønsker og drømmer om.

Nogle af emnerne på agendaen er:

 • Hvordan tackler du dit tankemylder?
 • Lever du dit liv i tillid og kærlighed eller i frygt og angst?
 • Hvordan kommer du ud af en stresstilstand?

Pris for hele arrangementet er 149 kr. plus billettogebyr inkl. voucher til en værdi af 50 kr. til MadCompagniet. Prisen indeholder også 1 kop kaffe med et stykke chokolade i pausen og en lille goodiebag fra Bytorv Horsens’ butikker. Og så giver vi gratis parkering fra kl. 17-21.30, hvis du ønsker at parkere i vores p-kælder.

Program:

Kl. 17.30: Du kan spise hos MadCompagniet, hvor du kan indløse din voucher. Vis din billet ved bestilling.

Kl. 19.00: DEL 1/Foredrag med Jannie og Jørn

Kl. 19.45: Kaffepause

Kl. 20.00: DEL 2/Foredrag med Jannie og Jørn samt spørgsmål fra deltagere

Kl. 20.45-21.15: Vi siger tak for i aften og vores foredragsholdere står til rådighed.

Lidt om foredragsholderne du møder på aftenen:

Jannie Duedahl er ICF certificeret coach, NLP-mentor, skyggevejleder, yogainstruktør og arbejder som det vi i daglig tale kalder mentor-coach. Hun elsker at lave psykologi om til brugbare værktøjer, som kan skabe en holdbar forskel for dig og det liv, du lever. Hun har specialiseret sig i at hjælpe sine klienter med at stå stærkt og kærligt i sig selv, så de kan leve deres liv i glæde indefra og ud. Dette gør hun via kurser, forløb og foredrag.


Jørn er certificeret livsmentor, motivator, livsvejleder, tidligere eliteidrætsudøver og foredragsholder. Jørn har på egen krop oplevet livets op- og nedture. Jørns livsformål er på en autentisk og jordnær måde, at smitte andre med positive energier og give redskaber til at blive løftet i hverdagens stress.

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften i Bytorv Horsens.

OBS: Vi forbeholder os retten til at aflyse arrangement, hvis der ikke er nok tilmeldinger. Hvis det er tilfældet får du naturligvis dine penge tilbage. Sidste dag for køb af billetter er 22. april 2024.

Arrangør

Lokation

Bytorv Horsens, Søndergade 14, 8700 Horsens

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .