Foredrag: Ud af diabetes 2 - tør du prøve?

Vester Søgade 6, 1601 København
21 jan 2019 kl. 16:00 - 20:00
Super arrangør
Billetter DKK 895,00
Billetter DKK 895,00

4 timers foredrag for mennesker med diabetes 2 - og deres pårørende

Foredraget er til dig, der har haft type 2 diabetes i alt fra 1 dag til 20 år og dig der har præ-diabetes. Tag meget gerne din partner eller anden pårørende med. 

Kurset foregår i dejlige omgivelser. Middag og forplejning er inkluderet.

Her er foredraget til den type 2 diabetiker, der brændende ønsker at gøre alt, hvad han kan for at lægge sin type 2 diagnose bag sig! Dine egne styrker, din kompetente krop og din nye biologiske viden giver dig en ny logik, som er nem og behagelig at efterleve!

Drømmer du, som mange andre type 2 diabetikere, om at kunne spise sukker ved særlige lejligheder, uden at dit blodsukker ryger på himmelflugt? Og drømmer du om at tage styringen på din diabetes 2 og finde din vej til at blive eks-diabetiker med nye redskaber og ny viden?

Foredraget kan gøre en enorm forskel for dig med type 2 diabetes, som gerne vil lægge diagnosen bag dig. Målet er, at du får et godt samarbejde med dit blodsukker, og at det er startskuddet til en fremtid uden diabetes 2. Underviser, phd og forsker, Anette Sams stiller ingen garantier for din diabetesfrihed, men for dig der drømmer om en fremtid uden diabetes, spørger hun: Hvorfor ikke få den væsentligste viden før du beslutter, om du tør prøve. Det kan være små afvigelser, som du ikke engang nyder, der kan forhindre dig i at nå det mål, som er meget tæt på. Med den rigtige viden som motivationsfaktor kan en fremtid uden diabetessymptomer måske blive dig!

Anettes mission er at give både meningsfuld viden og redskaber til det bedste forsøg på at sætte type 2 diabetes på stand-by. Hun tager sine kursusdeltagere med på en rejse ind i deres egen kompetente krop. Deltagerne får forklaringerne på, hvordan type 2 diabetes påvirker kroppen, og hvordan man med simple justeringer kan sætte gang i positive sundhedsspiraler – frem for ubevidst at holde kroppen fastlåst i en situation, der vedligeholder diabetes 2. Motivationen starter indefra, når du mærker, at din nye indsigt skaber hurtige ændringer samtidig med at dit energiniveau stiger.

Foredraget, som undervejs byder på nærværende øvelser og forsøg, giver dig den viden og de værktøjer, du skal have for en god fremtid som eks-diabetiker.


I løbet af foredraget får du og dine pårørende blandt andet:

  • Overblik over tre metoder til frihed for diabetes 2
  • Træning i at forstå forskellige kost- og træningstypers betydning for en type 2 diabetiker, herunder en grundig indføring i sukkers samspil med de vigtigste celler i kroppen.
  • Gennemgang af de optimale livsstile for en type 2 diabetiker, der ønsker at lægge diabetes 2 bag sig.
  • En klar forståelse af, hvornår sukker er ren energi, og hvornår det er direkte gift for kroppen.
  • En forståelse for, hvordan overgangen mellem diabetes 2 og eks-diabetes er flydende, og hvilke handlinger, som er relevante for dem, der vil forsøge at slippe af med sygdommen.
  • Et overblik over sundhedsfakta og myter om bl.a. kulhydrater i kosten.
  • En komplet forståelse af alle de væsentligste metoder til at holde et stabilt blodsukker.
  • En guide, man kan anvende, hvis man vælger at kaste sig ud i projektet i godt samarbejde med lægen og resten af det etablerede sundhedssystem.
  • En lækker kompromisløs middag, kaffe, te og isvand i dejlige omgivelser.


eventet sluttede

Foredrag: Ud af diabetes 2 - tør du prøve?

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke