spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Foredrag: Ulla Geer Jakobsen

Afholdt event

Foredrag: Ulla Geer Jakobsen

Fra Gratis

Sted

Dato

15 feb 2024 kl. 17:00 - 19:30

Beskrivelse

Ulla Geer Jakobsen er en erfaren foredragsholder og selv pårørende, der administrerer en engageret Facebookgruppe for pårørende til misbrugsramte. Som uddannet psykoterapeut MPF har Ulla blandt andet specialiseret sig i at støtte pårørende med at påvirke deres kære i den rigtige retning, og hun har egen klinik, hvor hun arbejder med forskellige problemstillinger og eksistentielle kriser, traumer, selvværdsproblematikker.

I foredragene deler Ulla ikke kun sin egen rejse som pårørende som mor til en søn med psykiske diagnoser og misbrug, men også vigtige indsigter og værktøjer til at støtte pårørende med misbrug og håndtere ens egen medafhængighed. Med over 40 års erfaring som SOSU-assistent, terapeut, pårørendekonsulent, frivillig rådgiver i Mandecentret mm., bringer Ulla en unik ekspertise til bordet.


Efter foredraget er man mere end velkommen til at få en kop kaffe hos foreningen i Centerarkaden lige ved siden af Bibliografen, hvor vores gruppeleder Birgitte og formand Silvia Meyer byder på en dialog og samtale om aftenens emner.
Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål til Ulla efter hendes oplæg. Som Ulla understreger, er man aldrig er alene som pårørende til en misbrugsramt, og en åben samtale og erfaringsudveksling er afgørende for at bryde tabuet omkring misbrug i familien.

Vi i Pårørende Netværket - Misbrugsportalen ser frem til en spændende aften, der kan give dig som pårørende værktøjer og indsigt til at håndtere din egen situation.

Lokation

Bibliografen, Bagsværd Hovedgade 116, 2880 Bagsværd

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .