FOREDRAG, UNDERVISNING OG SKAKAFTEN PÅ NACHBAR

FOREDRAG, UNDERVISNING OG SKAKAFTEN PÅ NACHBAR

Billetter fra DKK 265,00

Sted

Dato

24 maj 2023 kl. 18:00 - 21:00

Beskrivelse

Vi får besøg af Danmarksmester, OL deltager og landsholdspiller, Ellen Nilssen, fra Gentofte Skakklub, samt spillere fra Gentofte Skakklub.

Aftenen starter med lækker tapas. Herefter fortæller Ellen lidt om livet som skakspiller. Derefter vil der være undervisning i skak. Alle kan være med, uanset om man kan spille skak, eller er nybegynder. Slutteligt runder vi aftenen af med en runde skak, hvor de øvede gæster også er velkommen, til at spille mod skakspillere fra Gentofte Skakklub.

Andreas - Skakklubbens formand forklarer, at man ikke skal gøre sig nogen forhåbning om at vinde over Ellen :) Vi sørger vi for en præmie til den skakspiller, som holder nederlaget for døren i længst tid!

Praktiske oplysninger:

Dato onsdag d. 24/5 2023

Spisning/Tapas kl. 18.00-19.00

Foredrag med Ellen + spil kl. 19.00 -21.00


Tapas + skakaften 265 kr.

Billetten inkluderer både Skak og mad.

Der vil være mulighed for køb af øl, vin, sodavand, kaffe og te.

Vi glæder os til en aften med en masse spil og hygge! :)

Arrangør

Vi er et professionelt team fra Geppetto Group, der udvikler og driver forretnings- og retailkoncepter indenfor restaurant- og underholdningsverden.


Geppetto Group mission er at udvikle og drive forretnings- og retailkoncepter indenfor restaurant- og underholdningsverden. Målet er, at vores forretningskoncepter bliver et værdifuldt bidrag til et givet kvarters karakter.

Lokation

Nachbar, Martin Luther Kings Vej 19, 2450 København, 2450 København SV

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .