Foredrag v/ Rasmus Alenkær: Hvad sker der i hjernen hos børn, der har det svært?

Ragebølskovvej 3, 6400 Sønderborg
17 sep 2020 kl. 19:00 - 21:00
Billetter DKK 106,99
Billetter DKK 106,99

Hvad sker der i hjernen hos børn, der har det svært?
v/Rasmus Alenkær, autoriseret psykolog, PhD.

Arrangementet er lige nu fuldt booket på grund af begrænset antal pladser. Du er velkommen til at skrive dig på ventelisten. Så kontakter vi dig i tilfælde af, at der bliver frigivet billetter eller sat flere billetter i salg

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes retningslinjer og sørger for plads og afspritningsmuligheder. 

'Alt det vi kan'

Samarbejdet om børn med særlige udfordringer

I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller med andre ord: Hvad sker der i hjernen hos børn, der har det svært? - og hvordan kan vi som fagfolk og forældre samarbejde om disse børns trivsel? Alenkær vil inddrage nyere forskning på området, og vil komme med en række praktiske anbefalinger, der retter sig mod både institution, skole og hjem. 

OM RASMUS ALENKÆR

Rasmus Alenkær er tidligere skolelærer, nu autoriseret psykolog, konsulent, populær foredragsholder, blogger, forfatter og podcaster. Han bruges ofte i medierne som ekspert, og har via sit mangeårige, praktiske arbejde fingeren på pulsen.

Pris: 120,- incl. kaffe/te/vand

Profile picture
Dybbøl Efterskole
Dybbøl Efterskole er for elever med generelle og specifikke indlæringsvanskeligheder. Skolen er en specialundervisningsefterskole med fokus på faglig, personlig og social udvikling.
Event aflyst

Foredrag v/ Rasmus Alenkær: Hvad sker der i hjernen hos børn, der har det svært?

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke