Foredrag ved Finn Nørbygaard

20 jun 2018 kl. 19:00 - 20:30

ARKEN Museum for Moderne Kunst, Skovvej 100, 2635 Ishøj


Oplev Finn Nørbygaard ARKEN

Finn Nørbygaard er i løbet af få år blevet en af de mest populære foredragsholdere i Danmark. Ved at kombinere personlige fortællinger med sin stærke faglighed inden for terapi, har han sammensat et foredrag, der vækker smil og giver stof til eftertanke. I foredraget ”Rejs dig og kom igen, stærkere!” har Finn Nørbygaard fokus på de store ressourcer, som vi alle har til rådighed i personlige krisesituationer. Igennem foredraget giver han publikum en bred indsigt i, hvordan disse ressourcer kan findes frem og gøre krisen til en katalysator for fornyet livsenergi. Finn Nørbygaard deler åbent og ærligt sine livserfaringer med tilhørerne. Han fortæller bl.a. om, hvordan hans terapeutiske uddannelse satte gang i en større indre ”oprydning”. Denne proces gjorde ham bl.a. fri af det mareridt, som Stein Baggers svindel og IT Factorys kollaps førte med sig. Finn Nørbygaard er meget optaget af erhvervsforhold og mener, at der kan drages mange paralleller imellem forretningsværktøjer og de værktøjer, som vi alle har brug for som individer. Under foredraget fortæller han eksempelvis om, hvordan et personligt “turn-around” bør håndteres med mange af de samme strategier, som en virksomhed bruger, når et underskud skal vendes til et overskud. Foredraget ”Rejs dig og kom igen, stærkere!” er fortalt med humor og stor selvironi.

Der er mulighed for at opleve ARKENs aktuelle udstillinger inden foredraget, da adgang til museet er inkluderet i billetprisen.

Foruden museets faste samling kan du opleve den store udstilling med J.F. Willumsens imponerende livssværk og Ugo Rondinones farvestrålende totalinstallation i museets store Kunstakse, hvor 45 livagtige klovneskulpturer har indtaget udstillingsrummet. Bemærk at museet lukker kl. 21 umiddelbart efter foredraget. Se det fulde udstillingsprogram på arken.dk

Almindelig

Salg lukket


Klub ARKEN (medbring billet og årskort til fremvisning på museet)

Salg lukket