Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Indlæser.....

 
 

Events fra samme kategori

Indlæser.....

 
 

Lignende oplevelser

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Foredrag: Venner for livet

Event aflyst

Foredrag: Venner for livet

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

17 mar 2024 kl. 14:30 - 17:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Foredrag: Venner for livet


Kom til foredrag på Havmøllen Søndags d. 17. marts og bliv klogere på, hvad et godt venskab er for en størrelse.

Venskab er noget vi alle har og kender til, men forerdragsholder Frederik Svinth vil med foredraget gøre dig klogere på de dynamikker, der er i spil, som ofte bliver en masse uskrevne og usagte spilleregler.

Frederik har udgivet bogen “Venner for livet”, hvor han har til mål at skabe et bedre fælles sprog for venskab.

Foredraget berører også ensomhed, for igennem ensomhedens prisme, forstår vi også, at venskab er så vigtigt at værne om.

Frederik er en erfaren foredragsholder med med en 800 foredrag på bagen, samt forfatter og iværksætteren bag SNAK, en virksomhed der laver samtalekort.

Caféen vil i denne anledning være åben med mulighed for at købe varme og kolde drikke til både store og små.

P R O G R A M

14.30 dørene åbner

15.00 foredrag starter

15.45 pause

16.00 fortsættelse

16.45 foredrag slut og bogsalg starter


P R A K T I S K

Dato & tidspunkt: Søndag d. 17. marts 14.30-17.30

Hvor: Salen på Havmøllen

Pris: 150 kr.

Parkering: I bedes parkere på Jernhatten offentlige parkeringsplads

Arrangør

Havmøllen er et naturbeskyttende og kulturelt samlingspunkt, hvorfra der opstår relationer og initiativer, der skaber sammenhængskraft, virkelyst, samt social og miljømæssig bevidsthed. Gennem vores socialøkonomiske virksomhed og kulturelle aktiviteter, inviterer Havmøllen folk i alle aldre og samfundslag til at tage fælles ansvar for vores fremtid. 

Havmøllen er i 2021 startet som et privat filantropisk initiativ af Sofie de Magos Jensen. I 2024 er Havmøllen overgået til en socialøkonomisk erhvervsdrivende fond, der fortsat skal være til gavn og skabe værdi for lokalområdet og naturen. 

Stedet danner rammer om kulturelle projekter og arrangementer, naturnære lejligheder og selskabslokaler, hvor man tager hen for at opleve nærhed og nærvær. Hvor lokale kræfter mødes og besøgende føler sig velkomne.

Lokation

Havmøllen, Havmøllevej 12, 8400 Ebeltoft

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .