Foredragsaften for pårørende

04 maj 2020 kl. 17:00 - 19:00

Per Hillo Galleri , Ordrupvej 55, 2920 Charlottenlund

Velkommen til en ærlig, inspirerende og visuel pårørendeaften med SULT-akademiet og kunstner Per Hillo
Når et menneske rammes af en spiseforstyrrelse, så påvirker det hele familien. At være pårørende er ofte forbundet svære følelser som sorg, frygt, vrede, skyld og et savn efter det, som var engang. Måske oplever du tvivl og føler, at du er alene med de svære følelser.

Med denne aften ønsker vi at klæde dig som pårørende bedre på til at kunne tackle hverdagen med spiseforstyrrelse i hjemmet. Du vil få mulighed for at mødes med andre pårørende og møde ærlige fortællinger fra pårørende og en tidligere ramt.

Til foredraget kommer du helt tæt på kunstneren Per Hillo, som selv har oplevet at være far til en datter med en spiseforstyrrelse. Her vil han åbent og ærligt dele sin egen historie med fokus på rollen som pårørende.
Mød også Emilie, som har været ramt af anoreksi, men som fandt vejen ud af sin spiseforstyrrelse. Hun vil give et vigtigt indblik i en sygdom, som for mange kan være svær at forstå.

Program:
17:00 – 17: 15 Velkomst v. Dorte Nielsen, daglig leder af SULT-akademiet.
17:15 – 17: 45 Min vej ud af anoreksien v. Emilie, tidligere ramt
17: 45 – 18: 15 At være forældre til et barn med spiseforstyrrelse v. Per Hillo, pårørende
18: 15 – 19:00 At forstå, møde og hjælpe mennesker med en spiseforstyrrelse v. Dorte Nielsen

Efter oplægget vil der være mulighed for at gå på opdagelse i Per Hillos galleri, hvor hans kunst emmer af kærlighed, romantik og varme farver. Per Hillo begyndte at male under sit eget møde med psykiatrien. Han maler med hjertet og ønsker at være med til at nedbryde tabuer om psykisk sygdom.