Foredragsaften: Julia Lahme fortæller om sin nye bog ’Hverdage er der flest af’

eventet sluttede

Foredragsaften: Julia Lahme fortæller om sin nye bog ’Hverdage er der flest af’

Sted

Dato

17 jan 2019 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Forfatter og etnolog Julia Lahme fortæller om sin nye bog ’Hverdage er der flest af’. 

Bogen bygger på de mange personlige beretninger om stort og småt fra de seneste ca. 75 år, som danskere i alle aldre har braget med. Med blik for de store og små hverdagsdramaer har Julia Lahme i denne anderledes danmarkshistorie klippet i erindringerne og sat dem sammen til sit eget bud på et danmarksbillede. Det er historier fyldt med hjerteblod, spændende erindringsglimt og rørende beretninger. Foredraget viser, hvor meget verden har forandret sig på meget kort tid – men også hvor ens vores grundlæggende livsforhold er på tværs af tid og rum. Det er nærværende drama, store historier, eksotiske hverdage og næsten uforståelige vilkår, alt sammen på de samme gader og i de samme byer, hvor vi har vores hverdag i dag. 

Som deltager får du, udover et medrivende foredrag, mulighed for køb af bøger til særpris samt en lækker goodiebag til en værdi af minimum 300 kr. 

Har du lyst til at deltage? Prisen er 130 kr. inkl. moms. Der er begrænsede antal pladser, så vent ikke for længe med at tilmelde dig! 

Tid og sted

torsdag d. 17. januar 2019
Dørene åbnes kl. 17.45. Foredraget begynder kl. 18.00. 
Vi slutter cirka klokken 19.30. 

Lahme Kommunikation
Jens Kofods Gade 1, st. tv. 
1268 København K 

Arrangør

Her kan du købe pladser på kurser, workshops og events hos Lahme Kommunikation.

Lokation

Jens Kofods Gade 1, st. tv., 1268 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .