Foredragsaften: Julia Lahme fortæller om sin nye bog ’Hverdage er der flest af’

17 jan 2019 kl. 18:00 - 20:00

Jens Kofods Gade 1, st. tv., 1268 København


Forfatter og etnolog Julia Lahme fortæller om sin nye bog ’Hverdage er der flest af’. 

Bogen bygger på de mange personlige beretninger om stort og småt fra de seneste ca. 75 år, som danskere i alle aldre har braget med. Med blik for de store og små hverdagsdramaer har Julia Lahme i denne anderledes danmarkshistorie klippet i erindringerne og sat dem sammen til sit eget bud på et danmarksbillede. Det er historier fyldt med hjerteblod, spændende erindringsglimt og rørende beretninger. Foredraget viser, hvor meget verden har forandret sig på meget kort tid – men også hvor ens vores grundlæggende livsforhold er på tværs af tid og rum. Det er nærværende drama, store historier, eksotiske hverdage og næsten uforståelige vilkår, alt sammen på de samme gader og i de samme byer, hvor vi har vores hverdag i dag. 

Som deltager får du, udover et medrivende foredrag, mulighed for køb af bøger til særpris samt en lækker goodiebag til en værdi af minimum 300 kr. 

Har du lyst til at deltage? Prisen er 130 kr. inkl. moms. Der er begrænsede antal pladser, så vent ikke for længe med at tilmelde dig! 

Tid og sted

torsdag d. 17. januar 2019
Dørene åbnes kl. 17.45. Foredraget begynder kl. 18.00. 
Vi slutter cirka klokken 19.30. 

Lahme Kommunikation
Jens Kofods Gade 1, st. tv. 
1268 København K 

Billet

Salg lukket