Event aflyst

Foredragsaften med Team Rynkeby Riget

DKK 200,00

Sted

Dato

17 mar 2020 kl. 19:00 - 22:00

Beskrivelse

Team Rynkeby Rigshospitalet inviterer til en inspirerende og livsbekræftende foredragsaften:

Første foredrag ”Inden jeg har talt til fem” ved Thomas Hagen Stampe handler om, hvordan man håndterer Danmarks største Cyber-Attack samtidig med at få konstateret alvorlig tarmkræft. Det er en spændende og tankevækkende fortælling, som alle kan lære noget af. Thomas erfarede, at alle kriser har samme dna, og vigtigheden af kommunikation som nøgleværktøj, der ikke må glemmes trods travlhed.

Andet foredrag ”Kys den gamle verden farvel!” ved Nicolai Moltke-Leth er en vitaminindsprøjtning, der motiverer dig til at udnytte dit fulde potentiale, bryde med frygt og tage ansvaret for dit eget liv. Du inspireres til at hæve din mentale overlægger og forvandle hverdagens problemer til udfordringer. Frygten for at fejle, for forandringer, og for afvisningen eller endda for succes dræber rigtig mange initiativer og holder de fleste fast i en tilstand, der ifølge Nicolai Moltke-Leth hverken gavner den enkelte eller omgivelserne.


Program for aftenen:

18:30               Dørene åbner

19:00-20:00            ”Inden jeg har talt til fem” ved Thomas Hagen Stampe

20.00-20:30            Pause, hvor det vil være muligt at købe forfriskninger

20:30-22:00            ”Kys den gamle verden farvel!” ved Nicolai Moltke-Leth

22:00                      Tak for i aften


Vi glæder os til at se dig til en inspirerende foredragsaften, hvor alt overskuddet går til Børnecancerfonden. Alle er velkomne, så grib din ven, familie eller kollega og få en god aften i den gode sags tjeneste!

Med venlig hilsen

Team Rynkeby Riget

Arrangør

Lokation

Rigshospitalet Rigshospitalet, Blegdamsvej 9, Auditorium 1, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .