eventet sluttede

Forelsket i København - Valentins-byvandring

DKK 170,00

Sted

Dato

14 feb 2022 kl. 19:00 - 20:15

Beskrivelse

Forelsket i København

København er rig på kærlighedshistorier. Vi har plukket en håndfuld af såvel de sørgelige, de bittersøde, de dramatiske og de lykkelige.
Så grib din elskede – eller en anden, der også er helt okay – under armen og kom med på en byvandring i kærlighedens tegn.
Alt efter vejr, stemning og selskab kan du gå hjem efter turen med hede kinder eller bristede illusioner.Mødested: under Lurblæserne, Regnbuepladsen.
Fortæller/guide: Mads Kristian Mikkelsen
Varighed: ca 1 time

Arrangør

Spændende og utraditionelle byvandringer, røverhistorier, foredrag og formidling. Vi elsker den gode historie, ikke mindst historien om København og dens indbyggere gennem tiderne. Kontakt os, hvis du er på jagt efter noget helt særligt.

Lokation

ved Lurblæserne ved Lurblæserne, Rådhuspladsen 57, 1550 København

Headliner

Mads Kristian Mikkelsen
Fortæller

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .