Forfatter: Sælg din bog gennem facebook og YouTube

eventet sluttede

Forfatter: Sælg din bog gennem facebook og YouTube

Billetter fra DKK 685,00

Dato

31 jul 2012 kl. 13:30 - 15:30

Beskrivelse


Tirsdag den 31. juli: Forfatter: Sælg din bog gennem facebook og YouTube
Billeder og video er essentielle som markedsføringselementer også for forfattere. Facebook og YouTube er de vigtigste platforme at sprede budskab som ringe i vandet om din bog og dit forfatterskab. Kurset gennemgår sideopsætning, gode opdateringer, annoncer samt opsætning og brug af kanal på YouTube. Det er nødvendigt at have en personlig profil på Facebook og en konto på YouTube, før du kommer.
Kurset inkluderer bogen ”Forfatter A/S” af Jan Felland 

Underviser:
Abelone Glahn, forfatter, blogger, journalist med speciale i sociale medier.
Det er 6. år i træk, Abelone holder disse populære sommerskoler

Pris: 685.- kr pr. gang ink. moms.
Du vælger selv, hvor mange kurser du vil følge.
Din tilmelding og betaling er bindende. Såfremt du bliver nødt til at melde afbud, får du ikke pengene retur, men er meget velkommen til at sende en anden i stedet.

Gratis prøvedag: Dette arrangement inkluderer, at du kan få en gratis prøvedag på La Oficina.
Du aftaler selv dagen med Lars Billeschou på lb@laoficina.dk
telefon: 70 27 33 32

Arrangør er: La Oficina www.laoficina.dk i samarbejde med Abelone Glahn www.abeloneglahn.dk
Yderligere spørgsmål: Abelone Glahn 24 25 48 52 info@abeloneglahn.dk

Vil du være case? Har du lyst at få dine egne udfordringer gennemgået kort som case på kurset, tager Abelone en eller to cases op. Send en beskrivelse af, hvad du gerne vil have kursuslederens personlige feedback på.
Kursuslederen vælger selv blandt de indsendte og tager kort et par konkrete problemstillinger op, som kan være relevante at lære af.
send til info@abeloneglahn.dk

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .