Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

FORFATTERAFTEN. KRISTINA STOLTZ

Event aflyst

FORFATTERAFTEN. KRISTINA STOLTZ

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

06 jan 2022 kl. 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Mød Kristina Stoltz, en af landets mest roste forfattere, som skriver sig direkte ind i tidens store emner omkring jeg’et, kunsten og livet. Den store roman om Claude Cahun (2019) fortæller om en af de tidligste, åbent queer kunstnere i europæisk kulturhistorie. Paradis først (2020) blander fiktion og selvbiografi i en beretning om tabt kærlighed og et USA under sammenbrud.

Denne aften kan du opleve Kristina Stoltz i samtale med museumsinspektør Rasmus Kjærboe om at skabe kunst ud af skæbner – både ens egen og andres. I løbet af aftenen læser Kristina Stoltz højt fra sit forfatterskab.

Aftenen markerer afslutningen på museets udstilling MARIE ❤ EMILIE, der lukker den 9. januar om et andet queer kunstnerpar, Marie Luplau og Emilie Mundt, der omkring 1900 kæmpede for ligestilling og adopterede en fælles datter.

I pausen byder vi på et glas vin, og det vil være muligt at se museets særudstillinger.

Arrangør

Museet ligger i smukke grønne omgivelser i Østre Anlæg og rummer tobaksfabrikant Heinrich Hirschsprungs fine samling af dansk kunst fra 1800-tallet.

Åbent: ons-søn kl. 10-17. Entré: 110 kr. 1 voksen + 1 barn: 100 kr. Unge under 26 år: 80 kr. Børn og unge under 18 år: gratis.

Lokation

Den Hirschsprungske Samling Den Hirschsprungske Samling, Stockholmsgade 20, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .