Forfatteraften med Tom Buk- Swienty

28 aug 2019 kl. 17:00 - 18:00

Karen Blixen Museet, Rungsted Strandvej 111, 2960 Rungsted Kyst

Det er med stor glæde , at Karen Blixen Museet i samarbejde med Gyldendal kan byde velkommen til et spændende foredrag med forfatteren Tom Buk-Swienty, der netop nu er højaktuel med sin nye bog, Løvinden,der omhandler Karen

Det er med stor glæde, at Karen Blixen Museet i samarbejde med Gyldendal kan byde velkommen til et 
spændende foredrag med forfatteren Tom Buk-Swienty, der netop nu er højaktuel med sin nye bog, Løvinden,
der omhandler Karen Blixens liv i Afrika. Tom Buk-Swienty signerer bøger ved arrangementet.

Løvinden var det navn, som Karen Blixen blev kaldt af de lokale mens hun levede i Afrika. En stolt reference til det majestætiske dyr, som delte hendes mod og styrke.

Tom Buk-Swienty har gennem en årerække studeret Dinesen-slægtens historie med Karen Blixens dramatiske liv i Afrika som omdrejningspunkt, og det førte ham under skriveprocessen til et længere ophold i                                                          Kenya for at komme så tæt som muligt på det liv, som Karen Blixen levede i 17 år                                                              som kaffefarmer i Afrika - og tilværelsen som kvindelig bestyrer af en kaffefarm i Kenya i starten af det 20. årh. har været langt mere farlig, vild og romantisk end hun selv giver udtryk for i hovedværket Den afrikanske farm.                            

Kom og oplev Tom Buk Swienty fortælle om eventyreren og forretningskvinden Karen Blixen, der endte som Danmarks mest  berømte forfatterinde. Pris for arrangementet inkl. et glas vin og entré til museet er 165 kr (115 kr for årskort).

Billet UDSOLGT
Billet UDSOLGT