Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Forfatterarrangement med Thomas Bo Pedersen: Hævnen fra Hanoi

Afholdt event

Forfatterarrangement med Thomas Bo Pedersen: Hævnen fra Hanoi

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

24 apr 2023 kl. 18:30 - 20:30

Beskrivelse

Forfatter Thomas Bo Pedersen kommer og fortæller om sin roman "Hævnen fra Hanoi" i Cafe no. 16. Billetten er betalingen for en sandwich og the/kaffe.

Hævnen fra Hanoi er en fortælling om krig, kærlighed og knuste karrierer. Det er en symbiose mellem fiktion og forfatterens egne oplevelser som ung journalist, og siden som diplomat og erhvervsmand.

Thomas Bo Pedersen har igennem hele sit voksne liv beskæftiget sig med Asien, i de seneste 20 år med bopæl i Vietnams hovedstad Hanoi.

Der vil være mulighed for at købe bogen og få den signeret.

Lokation

Café No.16, Jernbanegade 16, 3480 Fredensborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer