Forfattermøde: Anne Sofie Hammer (Villads fra Valby)

29 mar 2020 kl. 12:00 - 13:15

Østerbro Bibliotek, Dag Hammarskjölds Allé 19, 2100 København

Har du nogensinde malet uden for stregerne, købt slik eller tabt en tand? Det har Villads også! Mød ”moren” til Villads fra Valby og hør alt om Villads sjove hverdagseventyr, når Anne Sofie Hammer gæster Østerbro bibliotek under Københavns bibliotekers børnelitteraturfestival Vi elsker bøger.

Anne Sofie Hammer har skrevet lige siden hun var 5 år gammel, men debuterede først i 2009 med Villads fra Valby. Villads er en helt almindelig og sød dreng, der er god til at lege og elsker spaghetti med kødsovs.Siden Villads' bogdebut er han blevet lidt af en kendis med en lang rækkerække bøger bag sig, der har inspireret til både spillefilm, teater, trafikklub og brætspil. Anne Sofie Hammer har også skrevet højtlæsningsbøgerne Paris Belinda Hansen og Vi ses, Pellerøv, samt ungdomsromanen Mig og Dylan Walker. Forfatterens seneste skud på stammen er billedbøgerne om Mageløse Magda.

Format:

  • Foredrag og oplæsning 
  • Bøger i fokus: Villads fra Valby
  • Maålgruppe: 8 -9 år 
  • Det er gratis at deltage

Vi elsker bøger: Københavns bibliotekers børnelitteraturfestival

D. 23. – 29. marts afholdes Københavns Bibliotekers børnelitteraturfestival Vi elsker bøger. Festivalen foregår på alle Københavns Biblioteker og henvender sig til børn i alderen 0-12 år samt deres voksne. I år sætter festivalen fokus på børnelitteraturens mange elskede –skønne skarnsunger, kække kanaljer og vakse varyler. Oplev forfattermøder, booktalks, readathons, workshops, filmvisning, højtlæsning og mange flere aktiviteter for hele familien.
Se alle festivalens arrangementer på Vi elsker bøgers facebookside her: https://www.facebook.com/vielskerboegerkkb/ eller på Københavns bibliotekers hjemmeside her: https://bibliotek.kk.dk/section/vi-elsker-boeger