eventet sluttede

Forfattermøde med JESPER WUNG-SUNG: “Kvinde set fra ryggen”

DKK 60,00

Sted

Dato

12 okt 2021 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Forfatteren Jesper Wung-Sungs “Kvinde set fra ryggen” er en smuk, nænsom og velskrevet biografisk roman om Vilhelm Hammershøis vigtigste motiv: hans hustru og livsledsager Ida Ilsted.

Vi har inviteret Wung-Sung ind på Bibliotekshuset for at høre ham fortælle om bogen og den smukke og vemodige historie, den fortæller.

Arrangeret af Amar:litt i samarbejde med Liv i Sundby. Støttet af Statens Kunstfond og Amager Øst og Vest Lokaludvalg.

Billetter á 60 kr.

Vi har øget fokus på sikkerhed og tryghed ved alle vores aktiviteter for at sikre den bedst tænkelige oplevelse for vores gæster. Derfor følger vi myndighedernes krav og anbefalinger i forbindelse med forebyggelse af smittespredning af COVID-19.

Arrangør

Bibliotekshuset, Rodosvej 4, 2300 København S.

Lokation

Bibliotekshuset Bibliotekshuset, Rodosvej 4, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .