Forfattersalon med Ida Jessen

13 sep 2018 kl. 16:30 - 18:00

Nybrogade 28, 1203 København, Danmark, Nybrogade 28, 1203 København

Det er 8 år siden, Ida Jessen afsluttede Hvium-trilogien, der foregår i det lille samfund omkring den fiktive by Hvium, et sted ved Limfjorden. Dengang antydede Ida Jessen, at det sidste ord fra Hvium måske ikke var sagt. Den gode nyhed er, at det kom til at holde stik. Ida Jessen er til september aktuel med en ny roman Telefon, hvor vi er så heldige atter engang at få et gensyn med Hvium og dets indbyggere.

Kom og hør Ida Jessen fortælle om sin nye roman i samtale med lektor og kritiker Lilian Munk Rösing.

Telefon er en selvstændig fortsættelse af den anmelderroste Hvium-serie. Her møder vi Lisa, præsten fra Hvium, der nu bor i København med sin familie. Hun tager vagter i en telefontjeneste, hvor folk anonymt kan ringe ind. En aften er der en stemme i røret, som river op i den 15 år gamle tragedie, hvor Lisas syvårige søn blev dræbt af en flugtbilist.

Ida Jessen har modtaget flere priser for sine bøger. I 2010 modtog hun bl.a. De Gyldne Laurbær for Børnene, der også var nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris. I 2016 blev hun tildelt både Blixenprisen og DR Romanprisen for En ny tid og senest modtog hun Kritikerprisen for Doktor Bagges anagrammer.

Der vil være mulighed for bogkøb og signering.

Vi glæder os til at se jer.

Foto: Morten Juhl

Billet

Salg lukket