eventet sluttede

Forfatterspirene på Østerbro bibliotek

DKK 500,00

Sted

Dato

06 feb 2020 kl. 16:30 - 30 apr 2020 kl. 18:30

Beskrivelse

Er du mellem 11 og 18 år, elsker du at skrive, og har du måske en forfatter i maven? Så er Forfatterspirernes skriveklub lige noget for dig.

Du vil blive undervist i forskellige elementer og stiltræk fra flere litterære genrer. Vi læser op fra vores tekster, som vi skriver undervejs, og giver hinanden feedback på det vi har skrevet. Vi finder ud af, hvornår teksten rammer godt - eller om der skal prøves andre muligheder af.

Forløbet er for børn og unge fra 11– 18 år, og foregår på Østerbro Bibliotek.
Forløbet starter i februar og vil blive afholdt torsdage fra kl. 16.30 – 18.30 frem til maj 2020. Man skal tilmelde sig en hel sæson.

Om underviseren:

Liv Ea er 20 år gammel, og har selv været med på det allerførste hold hos forfatterspirenes skriveklub i 2011. Siden er hun uddannet fra Forfatterskolen for Børnelitteratur, og debuterede i 2018 med den anmelderroste bog ‘Kigger ned falder op,’ som er udgivet af forlaget Jensen & Dalgaard. Liv er derudover tilknyttet organisationen Ordskælv, der gennem udgivelser, skriveværksteder og workshops kæmper for at fremme generationer af stærke skrivere, empatiske læsere og kreative tænkere i hele Norden.


Forfatterspirernes Skriveklub får tilskud i 2020 fra Statens kunstfonds Huskunstnerudvalg 

Arrangør

Lokation

Østerbro Bibliotek Østerbro Bibliotek, Dag Hammarskjölds Allé 19, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .