Forfatterspirerne efterår 2018

04 sep 2018 kl. 16:30 - 20 nov 2018 kl. 18:30

Kulturstationen Vanløse, Jernbane Allé 38, 2720 København

Er du mellem 11-17 år og er du vild med at skrive historier, så er Forfatterspirernes Skriveklub lige noget for dig!

Du bliver undervist af Henriette Rostrup, der er professionel forfatter, en gang om ugen og møder masser af andre unge med samme interesse.

Hver tirsdag mødes forfatterspirerne på Kulturstationen Vanløse. Her arbejder vi med sjove, spændende og udfordrende skriveopgaver, mens vi hygger os med at være sammen.

Vi læser også op fra vores tekster og giver hinanden feedback - hvordan opleves historien, hvornår rammer vi noget rigtig godt, og hvor skal vi prøve andre muligheder af i teksterne? Hver gang vil underviser og forfatter Henriette Rostrup styre slagets gang med kyndig igangsættelse og vejledning. Nogen gange finder vi også på særlige ting, besøger fx et forlag, går en tur og kigger på mennesker eller laver en filmaften.

"SIDEN JEG ER STARTET PÅ FORFATTERSPIRERNE ER DET MED AT SKRIVE STILE BARE GÅET FLYDENDE. NÅR MAN SKRIVER MEGET BLIVER MAN AUTOMATISK BEDRE TIL DANSK." David (15 år)

"JEG KAN GODT LIDE AT SKRIVE MINE EGNE HISTORIER, HVOR JEG BESTEMMER ALTING SELV" Klara (13 år)

"JEG KAN TYDELIGT SE AT EN AF MINE ELEVER HAR GÅET TIL FORFATTERSPIRER I NOGLE ÅR. HUN VED JO NÆRMEST MERE OM GENRER OG LITTERÆRE GREB, END JEG GØR" Vibeke, dansklærer, Hyltebjerg skole i Vanløse.

Forfatterspireklubben er for børn fra 11 til 17 år og på Kulturstationen Vanløse varer efterårs-sæsonen fra 4. september til 20. november og vi mødes hver tirsdag 16.30-18.30.

Det koster 500 kr. for hele sæsonen. Der er ikke undervisning i uge 42. Vi holder afslutningsfest sammen med de andre forfatterspireklubber på Vesterbro bibliotek d. 26.11.18.

Du kan være med i Forfatterspirernes Skriveklub på 4 biblioteker i København: Bibliotekshuset på Amager, Kulturstationen Vanløse, Valby Bibliotek og Vesterbro Bibliotek. Bemærk at de 4 klubber har hver deres faste ugedag de mødes. Forfatterspirerne har i 2018 fået støtte fra Statens Kunstfonds Huskunstnerudvalg.

Forfatterspirerne Kulturstationen efterår 2018

Salg lukket