Forfatterspirerne efterår 2019

03 sep 2019 kl. 16:30 - 26 nov 2019 kl. 18:30

Kulturstationen Vanløse, Jernbane Allé 38, 2720 København

Er du mellem 11-18 år og er du vild med at skrive historier, så er Forfatterspirernes Skriveklub lige noget for dig!

Du bliver undervist af den professionelle forfatter Henriette Rostrup og møder masser af andre unge med samme interesse.

Hver tirsdag mødes forfatterspirerne på Kulturstationen Vanløse. Her arbejder vi med sjove, spændende og udfordrende skriveopgaver, mens vi hygger os med at være sammen.

Vi læser også op fra vores tekster og giver hinanden feedback - hvordan opleves historien, hvornår rammer vi noget rigtig godt, og hvor skal vi prøve andre muligheder af i teksterne? Hver gang vil underviser og forfatter Henriette Rostrup styre slagets gang med kyndig igangsættelse og vejledning. Nogen gange finder vi også på særlige ting, besøger fx et forlag, går en tur og kigger på mennesker eller laver en filmaften. 

Efterårssæsonen varer fra september til november - første gang vil altså være d. 3. september 2019 og vi slutter af med en fest d. 26. november på Kulturstationen Vanløse.

Vi mødes hver tirsdag kl. 16.30-18.30.

Det koster 500 kr. for hele sæsonen. Der er ikke undervisning i efterårsferien (uge 42).  

Du kan være med i Forfatterspirernes Skriveklub på 5 biblioteker i København: Bibliotekshuset på Amager, Brønshøj Bibliotek, Kulturstationen Vanløse, Valby Bibliotek og Vesterbro Bibliotek. Bemærk, at de 5 klubber har hver deres faste ugedag, de mødes.

Forfatterspirernes Skriveklub får i 2019 tilskud fra Statens Kunstfonds Huskunstnerudvalg.