Forfatterspirerne forår 2020

04 feb 2020 kl. 16:30 - 27 maj 2020 kl. 18:30

Kulturstationen Vanløse, Jernbane Allé 38, 2720 København

Er du mellem 11-14 år og er du vild med at skrive historier, så er Forfatterspirernes Skriveklub lige noget for dig!

Du bliver undervist af den professionelle forfatter Alen Meskovic og møder masser af andre unge med samme interesse.

Hver tirsdag mødes forfatterspirerne på Kulturstationen Vanløse. Her arbejder vi med sjove, spændende og udfordrende skriveopgaver, mens vi hygger os med at være sammen.

Vi læser også op fra vores tekster og giver hinanden feedback - hvordan opleves historien, hvornår rammer vi noget rigtig godt, og hvor skal vi prøve andre muligheder af i teksterne? Hver gang vil underviser og forfatter Alen Meskovic styre slagets gang med kyndig igangsættelse og vejledning. Nogen gange finder vi også på særlige ting, besøger fx et forlag, går en tur og kigger på mennesker eller laver en filmaften. 

Forårssæsonen varer fra februar til maj - første gang vil altså være d. 4. februar 2020 og vi slutter af med en fest d. 25. maj på Vesterbro Bibliotek.

Vi mødes hver tirsdag kl. 16.30-18.30.

Det koster 500 kr. for hele sæsonen. Der er ikke undervisning i vinterferien og i påskeferien.  

Du kan være med i Forfatterspirernes Skriveklub på 6 biblioteker i København: Bibliotekshuset på Amager, Brønshøj Bibliotek, Kulturstationen Vanløse, Valby Bibliotek, Vesterbro Bibliotek og Østerbro Bibliotek. Bemærk, at de 5 klubber har hver deres faste ugedag, de mødes.

Er du mellem 14-18 år har Valby Bibliotek et YA-hold, hvor forfatter Sandra Schwartz lægger særlig vægt på kunsten at skrive YA (ungdomslitteratur).

Forfatterspirernes Skriveklub får i 2020 tilskud fra Statens Kunstfonds Huskunstnerudvalg.