Spring til hovedindhold

FORLÆNG TØJETS LEVETID – workshop med Anna Kjær Voss på Pakhusstrik 2024

FORLÆNG TØJETS LEVETID – workshop med Anna Kjær Voss på Pakhusstrik 2024

Fra DKK 180,00

Sted

Dato

08 sep 2024 kl. 13:00 - 15:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Forlæng tøjets levetid og lær at lappe med broderi og visible mending sammen med Anna Kjær Voss.

Arrangementet kombinerer foredrag og workshop. Vi får først et kort oplæg om tekstillapning i et historisk lys og gennemgår de klima- og miljømæssige vinkler samt nøgletal om vores tøj- og tekstilforbrug.

Herefter kommer workshoppen, hvor du får nål, tråd og broderiramme i egne hænder. Du vil blive undervist i lappeteknikker og brugbare broderisting til at lappe huller, skjule pletter eller dekorere og upcycle dit tøj.

Vi lærer sammen sting og teknikker, og der vil være tid til at få hjælp og sparring til at gå i gang med sit eget medbragte tøj, der har brug for lapning eller dekoration.

Anna har alle redskaber og materialer samt 'prøveklude' med. Så du skal blot møde op som du er – men husk meget gerne den hullede eller plettede sweater.
Du får en lille printet begynderguide med hjem. Anna har også lidt broderikits med til salg, hvis du har brug for lidt redskaber til at fortsætte derhjemme.

Hele arrangementet varer 2 timer.

Anna er formidler, underviser og tekstilkonsulent. Du kender hende måske fra Instagram som Klimamusen (nu ændret til hendes borgerlige navn @annakjaervoss), hvor hun gennem de sidste 7 år har arbejdet med at formidle om bæredygtig livstil. Siden er Annas interesse for tekstilhistorie, tekstilspild og kvaliteten af tekstiler steget, og de senere par år har hun kastet sig over kreative måde at lappe tøj og forlænge dets levetid - også kendt som visible mending.

Hendes passion ligger i at dele ud af sin viden og sit håndværk, og hjælpe andre til at mindske tekstilspild, bl.a. gennem foredrag og workshops.

Du kan læse mere om Annas arbejder på www.annakjaervoss.dk.


PAKHUSSTRIK 2024
Arrangementet indgår i Pakhusstrik 2024. Adgang til festivalen kræver partoutbillet. Læs mere om den nordatlantiske strikkefestival på nordatlantens.dk/pakhusstrik

Nordatlantens venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Lokation

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori